“MISLI DA ĆE GA ZADRŽATI JEDNIM DETETOM, A TROJE OSTAVIO” Trudna voditeljka zbog Bastijana na meti Srpkinja, Ester spakovala kofere i napustila Nemačku u jeku skandala 20:30 Vip 0
ANA IVANOVIĆ DONELA KONAČNU ODLUKU, TIČE SE SINOVA Bastijan se ništa ne pita, evo šta se dešava u Minhenu 16:30 Vip 0
SVE JE BILA VELIKA LAŽ? Bastijan Švajnštajger se ponovo oglasio i stavio tačku na priče o razvodu od Ane Ivanović 08:11
NEMAC OSRAMOTIO SRPKINJU PRED CELIM SVETOM Ono što je Bastijan Švajnštajger uradio Ani Ivanović izazvalo je veliki bes ljudi (FOTO) 13:05
OGLASILA SE ANA IVANOVIĆ Ovako je srpska teniserka čestitala Vaskrs, ništa više nije kao pre (FOTO) 18:37
ŠVAJNŠTAJGER OSTAVIO ČITAV SVET U ŠOKU Ovo ga je mnogo zabolelo: U jeku razvoda od Ane Ivanović, Nemac otkrio kroz kakav pakao je prošao 16:02
TAJNE ANE IVANOVIĆ I ŠVAJNŠTAJGERA IZ VILE NA MAJORCI Radnik otkrio šta se dešavalo iza zatvorenih vrata! 09:00 Vip 0
PRVA FOTOGRAFIJA TRUDNE VODITELJKE Priča se da je sa njom Bastijan varao Anu, a ovo je prava misterija (FOTO) 15:40 Vip 0
"NEĆE OBAVEZU, DECA TU NAJVIŠE PATE" Progovorile komšije Ane Ivanović i Bastijana, ne žele da poveruju da je ljubavi došao kraj! 13:40 Vip 0
BASTIJAN NAPRAVIO KONAČAN KORAK Posle ovoga nema nazad, Švajnštajger ovim potvrdio navode o razvodu?! 09:20 Vip 0
ANA IVANOVIĆ ŠOKIRALA SVE NA INSTAGRAMU Čitava planeta bruji o razvodu sa Švajnštajgerom: Srpkinja se odlučila na nesvakidašnji potez 08:43
E, SADA JE STVARNO KRAJ Ana Ivanović jednim potezom POTVRDILA da se razvodi od Švajnštajgera (FOTO) 20:45
ANA IVANOVIĆ SE OGLASILA PRVI PUT POSLE PRIČA O RAZVODU Zbog objave srpske teniserke gore društvene mreže (FOTO) 16:21
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
PET NAJHRABRIJIH ZNAKOVA HOROSKOPA Ne plaše se nepoznatog, uvek se bore do kraja, a ostali od njih crpe snagu 22:09