"PODMEĆE MI NOGU, ZAVRŠIĆU NA SUDU!" Zorana Mićanović prolazi kroz pakao, progovorila o sukobu sa koleginicom 17:50 Vip 0
SAZNALO SE KO VEČERAS ULAZI U ELITU! Produkcija je ovo čuvala u strogoj tajnosti, takmičari nisu ni svesni šta ih čeka! 19:24 Vip 0
SAZNALO SE SVE O PEVAČICI KOJA JE OTKRILA DA JE SAŠA POPOVIĆ LOŠE! Sprema se da tuži Grand, region je pričao o njenoj vezi sa kolegom! 13:42 Vip 0
"SAŠA JE LOŠE, NADAMO SE..." Otkriveni novi detalji o zdravstvenom stanju Popovića, pevačica priznala sve 17:27 Vip 0
PEVAČICA PLANIRA DA TUŽI GRAND! Prekinula saradnju i otkrila sve detalje, više neće da ćuti! 17:35 Vip 0
"BILA SAM JAKO ZBUNJENA KADA SAM DOBILA POZIV OD BRESKVICE" Zorana Mićanović progovorila o saradnji sa pevačicom, ovo nije očekivala 10:50 Vip 0
POMIRILI SE MC STOJAN I ZORANA MIĆANOVIĆ! Raskinuli zbog druge devojke, sada šokirali priznanjem: Gorimo od ljubavi! 12:50 Vip 0
PREKRŠENO GLAVNO PRAVILO "ZVEZDA GRANDA" Saša Popović je ovo samo jednom uradio, poznata pevačica umešana u priču 19:40 Vip 0
MOŽDA ONE JESU LEGENDE, ALI DOLAZE MLAĐE I LEPŠE Zorana Mićanović žestoko udarila na starije koleginice 17:31 Vip 0
ZORANA MIĆANOVIĆ IMA NOVOG DEČKA! U kršnog Crnogorca gledali svi, otkriveno i čime se bavi, MC Stojan je prošlost 14:26 Vip 0
BILA SAM JAKO UPLAŠENA... MC Stojan i 22 godine mlađa Zorana priznali u kakvim su odnosima nakon raskida 10:28 Vip 0
MC STOJAN I ZORANA MIĆANOVIĆ OPET ZAJEDNO? Napustili Srbiju, otkriveni svi detalji, sada je sve jasno! 19:05 Vip 0
"DA NISI TRUDNA?" Zorana Mićanović se oglasila nakon priča da je u drugom stanju, otkrila istinu: "Da MC Stojan dobije trojke" 10:35 Vip 0
"ZORANA U ZAGRLJAJU OŽENJENOG MUŠKARCA" Mićanovićeva našla zamenu MC Stojanu isto veče nakon raskida, pojavila se slika kao dokaz 14:27 Vip 0
MC STOJAN ŽESTOKO UDARIO NA ZORANU MIĆANOVIĆ Ovako je potkačio bivšu, haos se ne smiruje nakon raskida 17:57 Vip 0
ZORANA MIĆANOVIĆ REAGOVALA NA GOLIŠAVI SNIMAK MC STOJANA Pevačica šokirala potezom nakon raskida 15:35 Vip 0
BOLI ME... MC Stojan objavio bolan momenat nakon raskida sa Zoranom, nikada nije viđen u ovakvom izdanju 15:15 Vip 0
MC STOJAN USRED NOĆI URLAO ISPRED ZORANINOG STANA? Reagovala policija, reper od bivše zahtevao samo jedno! 11:50 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
HRVATI SE KRSTE I NE VERUJU Ovo je novi slogan Milanovića za predstojeće predsedničke izbore (FOTO) 15:32 Vesti 0
"MAŠO UDARI BALISTIČKIM RAKETAMA" Šok na konferenciji Zaharove: Misteriozni poziv zabrinuo svetsku javnost (VIDEO) 15:02 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57