SKANDALOZNO! Pevačici guraju novčanice u dekolte, o reakciji bruje, šokirana kada je videla ovo! 23:00 Vip 0
"STOLICOM SU ME UDARALI, FLAŠICU SU MI NABIJALI U VRAT" Potresna ispovest Zorane Mićanović, preživela pravi pakao! 08:00 Vip 0
"PODMEĆE MI NOGU, ZAVRŠIĆU NA SUDU!" Zorana Mićanović prolazi kroz pakao, progovorila o sukobu sa koleginicom 17:50 Vip 0
SAZNALO SE KO VEČERAS ULAZI U ELITU! Produkcija je ovo čuvala u strogoj tajnosti, takmičari nisu ni svesni šta ih čeka! 19:24 Vip 0
SAZNALO SE SVE O PEVAČICI KOJA JE OTKRILA DA JE SAŠA POPOVIĆ LOŠE! Sprema se da tuži Grand, region je pričao o njenoj vezi sa kolegom! 13:42 Vip 0
"SAŠA JE LOŠE, NADAMO SE..." Otkriveni novi detalji o zdravstvenom stanju Popovića, pevačica priznala sve 17:27 Vip 0
PEVAČICA PLANIRA DA TUŽI GRAND! Prekinula saradnju i otkrila sve detalje, više neće da ćuti! 17:35 Vip 0
"BILA SAM JAKO ZBUNJENA KADA SAM DOBILA POZIV OD BRESKVICE" Zorana Mićanović progovorila o saradnji sa pevačicom, ovo nije očekivala 10:50 Vip 0
POMIRILI SE MC STOJAN I ZORANA MIĆANOVIĆ! Raskinuli zbog druge devojke, sada šokirali priznanjem: Gorimo od ljubavi! 12:50 Vip 0
PREKRŠENO GLAVNO PRAVILO "ZVEZDA GRANDA" Saša Popović je ovo samo jednom uradio, poznata pevačica umešana u priču 19:40 Vip 0
MOŽDA ONE JESU LEGENDE, ALI DOLAZE MLAĐE I LEPŠE Zorana Mićanović žestoko udarila na starije koleginice 17:31 Vip 0
ZORANA MIĆANOVIĆ IMA NOVOG DEČKA! U kršnog Crnogorca gledali svi, otkriveno i čime se bavi, MC Stojan je prošlost 14:26 Vip 0
BILA SAM JAKO UPLAŠENA... MC Stojan i 22 godine mlađa Zorana priznali u kakvim su odnosima nakon raskida 10:28 Vip 0
MC STOJAN I ZORANA MIĆANOVIĆ OPET ZAJEDNO? Napustili Srbiju, otkriveni svi detalji, sada je sve jasno! 19:05 Vip 0
"DA NISI TRUDNA?" Zorana Mićanović se oglasila nakon priča da je u drugom stanju, otkrila istinu: "Da MC Stojan dobije trojke" 10:35 Vip 0
"ZORANA U ZAGRLJAJU OŽENJENOG MUŠKARCA" Mićanovićeva našla zamenu MC Stojanu isto veče nakon raskida, pojavila se slika kao dokaz 14:27 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0