AKO SE SA DRAGANOM NEŠTO DESI... Jovana Jeremić drhtavim glasom otkrila do sada nepoznate detalje iz privatnog života! 20:36 Vip 0
MNOGI SU MISLILI DA SE NEĆE POJAVITI Velika ljubav Jovane Jeremić svojim dolaskom ostavila sve prisutne bez teksta 22:11 Vip 0
OVAJ POLITIČAR JE PRVI MUŽ JOVANE JEREMIĆ Prevario ju je pred svadbu, a onda se desio obrt, a evo kakav brak su imali 20:31 Vip 0
OVAJ POLITIČAR JE BIVŠI MUŽ JOVANE JEREMIĆ Prevario ju je, a onda oženio, rodila mu je ćerku! (FOTO) 21:45 Vip 0
Alo/N.S. MOJ ŽIVOT JE UVEK NEPREDVIDIV Bivši muž Jovane Jeremić želi opet da je zaprosi, isplivali svi detalji 07:15 Vip 0
Alo/N.S. ZAVIRITE NA ŽURKU JOVANE JEREMIĆ Voditeljka se latila mikrofona, pa zapevala sa bivšim, a onda uradili ovo (FOTO/VIDEO) 07:20 Vip 0
Alo/A.J. JOVANA JEREMIĆ OVAKO UPOZNALA BIVŠEG MUŽA Za sve je kriva njegova majka, venčali su se, dobili ćerku, a onda sve puklo 12:05 Vip 2
Kurir/Alo/A.J. TEŠKO JOJ JE Jovana Jeremić zaplakala u emisiji zbog njega: Nemaju kapacitet da jašu sa mnom 14:30 Vip 4
Svet/Alo/Đ.M. ZNAM KAKVA JE, NEPRIJATNO MI JE DA MU KAŽEM Jovana Jeremić progovorila o devojci svog bivšeg supruga, voditeljka šokirala izjavom 10:15 Vip 1
Alo/N.D. ILI ĆU VAS ZGAZITI NA PEŠAČKOM ILI RAZNETI BOMBOM Jovana Jeremić pretila koleginicama bivšeg muža, njen postupak iznenadio sve 11:25 Vip 7
Alo/Đ.M. DOSTA SE SPEKULISALO O NJIHOVOM ODNOSU! Evo sa kim je uhvaćena Jovana Jeremić nakon razvoda, sada je sve jasno! (FOTO) 18:08 Vip 3
Alo/Đ.M. JOVANA I ZVANIČNO RAZVEDENA! Jeremićeva ispred suda otkrila i kome je pripalo starateljstvo nad ćerkom! 13:16 Vip 1
Blic/Alo/I.G. LEA NE PATI ZBOG RAZVODA! Jovana Jeremić otvorila dušu: Voja ćerku viđa vikendom! 08:52 Vip 0
Alo/Đ.M. BURAN BRAK JOVANE JEREMIĆ! Voditeljku je pratio ovaj veliki skandal, pričalo se i da mu je oprostila prevaru, a sada se razvodi! 09:12 Vip 0
Alo/D.S. JOVANA JEREMIĆ SE OBRATILA JAVNOSTI: Istina je da dugo ne živimo zajedno! Voditeljka progovorila o detaljima razvoda braka! 17:03 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. NEKADA SU BILE U DOBRIM ODNOSIMA! Jovanu je svekrva upoznala sa Vojislavom, a onda se desio preokret i one danas ne razgovaraju, isplivali svi detalji! 11:15 Vip 4
Alo/Đ.M. TREBA IZAĆI IZ LOŠEG BRAKA, JA JESAM! Jovana Jeremić uživo u programu otkrila sve o razvodu i priznala bolnu istinu! 13:30 Vip 5
Informer/Alo.rs/D. I. NISAM SE RAZVELA, ALI NE ZNAČI DA KROZ NEKO VREME NEĆU Jovana Jeremić otkrila da će obavestiti javnost kad prekine brak! 13:30 Vip 2
Alo.rs/N. K. ČETIRI GODINE SMO U BRAKU I ZNAM KOLIKO SE DAVALA Suprug Jovane Jeremić progovorio o njihovom zajedničkom životu! (VIDEO) 18:16 Vip 3
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
MRTAV JE! STIGLA ZVANIČNA POTVRDA SMRTI Mohamed Afif ubijen u izraelskom napadu na centar Bejruta 16:08 Vesti 0
PEPKO HITNO POVUKAO OVAJ PROIZVOD Ako ste ga kupili, odmah ga vratite u prvu prodavnicu 15:44 Vesti 0
NEUROLOG UPOZORAVA Na jedan simptom demencije niko ne obraća pažnju, a javlja se tokom svakodnevnih radnji 15:29
SKANDINAVSKA MISIJA MOŽE DA POČNE Poznato kada selektor Pešić okuplja "orlove" pred mečeve sa Danskom u kvalifikacijama za EP 12:40