"SAZNAO SAM DA MI SE SIN DROGIRA" Ispovest Ace Lukasa o nasledniku, progovorio o borbi sa porokom: Nisam mogao da mu kažem ne radi to, jer... 21:20 Vip 0
ACA LUKAS I SONJA ZAJEDNO NA PUTOVANJU Doživeli nezgodu, otkriveni detalji, zbog pevača zvali pomoć 16:03 Vip 0
LUKAS PRIČAO JAVNO DA GA JE PREVARILA, A ONA DANAS SLAVI Bivša žena pevača pokazala najčudniju tortu koju ste videli: "Veštice nikada ne stare" 16:15 Vip 0
INTIMNI SNIMAK ACE LUKASA SA POZNATOM STARLETOM ŠOKIRAO JAVNOST Folker konačno progovorio: "Bio sam sa dve-tri, ukrale su mi roleks iz kuće" 09:10 Vip 0
GODINAMA SARAĐIVALI, A NIJE MU DOŠAO NA SAHRANU! Član žirija Zvezda Granda prvi put o Saši Popoviću nakon njegove smrti 11:15 Vip 0
SVI SU ČEKALI NJEGOVO OGLAŠAVANJE POVODOM SMRTI SAŠE POPOVIĆA Aca Lukas se osvrnuo na njihovu saradnju, imao da poruči samo jedno! 16:15 Vip 0
"DAO SAM JOJ 1.000 EVRA ZA USLUGU" Aca Lukas iskreno o intimnim odnosima, priznao sa kojom poznatom damom je bio 08:20 Vip 0
KONAČNO OTKRIVENO SVE O VEZI ANE NIKOLIĆ I ACE LUKASA Pevačica iskreno o odnosu sa kolegom, evo zašto je podseća na Rastu! 07:55 Vip 0
SAMO ON NIJE BIO NA SAHRANI! Svi članovi žirija Zvezda Granda ispratili Sašu Popovića na večni počinak osim njega 17:20 Vip 0
"SVE NAM GOVORI TO ŠTO SU JE DOVELI KOD LUKASA U STAN" Pejini drugovi šokirani nakon folkerovog priznanja: "Nikada nije voleo takve devojke!" 21:30 Vip 0
"ZNAO SAM, CEO GRAD ME JE ISMEVAO" Darko Lazić dao svoj sud o aferi Ane Sević i Ace Lukasa! 20:30 Vip 0
"CELO TO LETO JE BILA SA NJIM!" Poznati voditelj eksluzivno za Alo otkrio tvrdnje o aferi Ace Lukasa i Ane Sević 19:50 Vip 0
''NISAM LIČNO POMOGLA MAJI NIKOLIĆ'' Olivera Kovačević demantovala pevačicu, a evo šta kaže o prozivkama učesnika ''Pitajte RTS!'' 16:20 Vip 0
OBEZBEĐENJE I ADVOKATI NA NOGAMA ZBOG IZJAVE DA JE BIO INTIMAN SA NJOM! Ana Sević za Lukasa spremila ovo! 15:50 Vip 0
"GLUPO JE DA SE ACA LUKAS HVALI TIM STVARIMA, TO NIJE GOSPODIN!" Pevač brutalno o aktuelnom skandalu: "Treba imati želudac za to!" 17:40 Vip 0
"DŽEJLA RAMOVIĆ JE IMALA VANMUZIČKU PRIČU SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ" Član žirija potvrdio navode, evo šta se dešavalo tokom takmičenja! 06:00 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0
IAKO TEŠKO PRIMETNI, OVI SIMPTOMI SE PRVI OSETE KOD MOŽDANOG UDARA Neurolog Pejović upozorio i na "glavobolju udara groma", na nju obratite pažnju 20:45