"TRI GODINE ODBIJA DA PROGOVORI" Voditeljka RTS-a progovorila o sinu, pa priznala: "Ona ga je sve naučila!" 07:15 Vip 0
MOĆNIK KOJI JE 18 GODINA STARIJI OD NJE! Ovo je muž voditeljke "Slagalice", bio joj je profesor na fakultetu, krije se od svih! (FOTO) 22:00 Vip 1
POTUKLE SE VODITELJKE SLAGALICE! Haos u studiju na RTS-u, ovo niste mogli da vidite na televiziji (FOTO) 17:20 Vip 0
SVI SU JE OSUDILI ZBOG RAZLIKE U GODINAMA, A NIKO NI NE ZNA KAKO ZAISTA ŽIVE Kako su se upoznali voditeljka slagalice Jelena Simić i njen 18 godina stariji suprug 09:02
"MISLILA SAM DA JE NEMOGUĆE DA PONOVO BUDEM TRUDNA" Voditeljka RTS potpuno ogolila dušu: "Muž i ja nismo planirali dete tada..." 07:55 Vip 0
OVAJ MOĆNIK STOJI IZA VODITELJKE RTS-A! Stariji je od nje 18 godina, a rodila mu je dvoje dece! 08:10 Vip 0
OVDE ŽIVI VODITELJKA RTS-A! Omiljeno lice "Slagalice" Jelena Simić uživa u pravom malom raju, kutak sa ikonama oduševljava (FOTO) 21:55 Vip 0
OVO JE 18 GODINA STARIJI SUPRUG VODITELJKE RTS! Bio joj profesor na fakultetu, bavi se ozbiljnim poslom i krije se od javnosti 08:20 Vip 0
POTUKLE SE VODITELJKE RTS Nastao karambol u studiju, ovo niste mogli da vidite na televiziji 08:25 Vip 0
VODITELJKA RTS O BRAKU SA 18 GODINA STARIJIM PROFESOROM Priznala kako reaguje na negativne komentare, poručila bitnu stvar 23:10 Vip 0
VODITELJKA RTS ŽIVI U RASKOŠI Zavirite u dom Jelene i njenog 18 godina starijeg supruga, sve odiše luksuzom! 09:20 Vip 0
PROGOVORIO JE TEK KAD JE IMAO TRI GODINE! Voditeljka Slagalice progovorila o sinu, otkrila do sada nepoznate detalje 20:40 Vip 0
SUPRUG VODITELJKE RTS 18 GODINA STARIJI OD NJE! Nekada joj je predavao na fakultetu, a danas imaju dvoje dece! 21:00 Vip 0
POTUKLE SE VODITELJKE RTS Nastao karambol u studiju, ovo niste mogli da vidite na televiziji 09:15 Vip 0
VODITELJKA RTS-A SA OSAMNAEST GODINA STARIJIM PROFESOROM Odustala od trudnoće sa njim, strahovala zbog samo jedne stvari 14:30 Vip 0
VODITELJKA SLAGALICE POZIRALA U BIKINIJU! Ovakvu je do sada niste videli, komentari pljušte kao ludi 10:55 Vip 0
VODITELJKA SLAGALICE ŽIVI U RASKOŠI Ima poseban deo stana samo za ikone, a ovaj detalj na terasi sve ostavlja bez daha 08:15 Vip 0
SKANDAL! TUČA VODITELJKI SLAGALICE U STUDIJU! Gurale se i vukle, isplivao šok snimak na mrežama, evo šta se desilo! 19:40 Vip 0
VODITELJKA SLAGALICE O BRAKU SA 18 GODINA STARIJIM: Mislila sam da nije moguće da zatrudnim, okolina nam često upućuje... 19:00 Vip 0
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''SRBIJA NE SME DA IZABERE PESMU SA TURSKIM MELOSOM'' Maja Nikolić van sebe zbog PZE: ''Biću bolja od Lejdi Gage na SuperBowlu'' 18:50 Vip 0
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
''OD PROSTITUCIJE ĆU IMATI PENZIJU 4.000 EVRA'' Elektra Elit razvezala jezik kao nikad pre: ''Novinarke iz Srbije haraju po Dubaiu'' 20:00 Vip 0
KARADŽIĆ ŽIVI U PAKLU NA ENGLESKOM GOLOM OTOKU Advokat Goran Petronijević U RINGU o protestu advokata i najpoznatijem klijentu 20:00 Vesti 0
"SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ" Vučić na obeležavanju Sretenja u Banjaluci: Svi imamo srpska imena i prezimena (FOTO) 17:07 Vesti 93
ONI MENI DELUJU KAO ONAKO INFANTILNA DECA Gaga Antonijević za Alo! o umešanosti glumišta u proteste 09:31 Vesti 37
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
SPREČITE DA ODEĆA MIRIŠE NA BUĐ I VLAGU Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar 14:39
DŽAK PARA SPREMAN ZA MICIĆA Tim iz Evrokupa zove reprezentativca Srbije za platu kakvu Evropa nije videla 12:08