OVAJ MOĆNIK STOJI IZA VODITELJKE RTS-A! Stariji je od nje 18 godina, a rodila mu je dvoje dece! 08:10 Vip 0
OVDE ŽIVI VODITELJKA RTS-A! Omiljeno lice "Slagalice" Jelena Simić uživa u pravom malom raju, kutak sa ikonama oduševljava (FOTO) 21:55 Vip 0
OVO JE 18 GODINA STARIJI SUPRUG VODITELJKE RTS! Bio joj profesor na fakultetu, bavi se ozbiljnim poslom i krije se od javnosti 08:20 Vip 0
POTUKLE SE VODITELJKE RTS Nastao karambol u studiju, ovo niste mogli da vidite na televiziji 08:25 Vip 0
VODITELJKA RTS O BRAKU SA 18 GODINA STARIJIM PROFESOROM Priznala kako reaguje na negativne komentare, poručila bitnu stvar 23:10 Vip 0
VODITELJKA RTS ŽIVI U RASKOŠI Zavirite u dom Jelene i njenog 18 godina starijeg supruga, sve odiše luksuzom! 09:20 Vip 0
PROGOVORIO JE TEK KAD JE IMAO TRI GODINE! Voditeljka Slagalice progovorila o sinu, otkrila do sada nepoznate detalje 20:40 Vip 0
SUPRUG VODITELJKE RTS 18 GODINA STARIJI OD NJE! Nekada joj je predavao na fakultetu, a danas imaju dvoje dece! 21:00 Vip 0
POTUKLE SE VODITELJKE RTS Nastao karambol u studiju, ovo niste mogli da vidite na televiziji 09:15 Vip 0
VODITELJKA RTS-A SA OSAMNAEST GODINA STARIJIM PROFESOROM Odustala od trudnoće sa njim, strahovala zbog samo jedne stvari 14:30 Vip 0
VODITELJKA SLAGALICE POZIRALA U BIKINIJU! Ovakvu je do sada niste videli, komentari pljušte kao ludi 10:55 Vip 0
VODITELJKA SLAGALICE ŽIVI U RASKOŠI Ima poseban deo stana samo za ikone, a ovaj detalj na terasi sve ostavlja bez daha 08:15 Vip 0
SKANDAL! TUČA VODITELJKI SLAGALICE U STUDIJU! Gurale se i vukle, isplivao šok snimak na mrežama, evo šta se desilo! 19:40 Vip 0
VODITELJKA SLAGALICE O BRAKU SA 18 GODINA STARIJIM: Mislila sam da nije moguće da zatrudnim, okolina nam često upućuje... 19:00 Vip 0
VODITELJKA RTS-A U BRAKU SA 18 GODINA STARIJIM Bio joj je profesor na fakultetu, a onda mu rodila dvoje dece 12:20 Vip 1
ŠOK KAKO IZGLEDA 18. GODINA STARIJI MUŽ VODITELJKE SLAGALICE Jako je uticajan i moćan, otkriveno i čime se bavi! 22:20 Vip 0
ISPLIVALO KO JE DOVEO POZNATU VODITELJKU NA RTS Otkrivena dugo čuvana tajna, ovaj moćnik joj je pomagao iz senke 17:25 Vip 0
VODITELJKA SLAGALICE ZAVELA PROFESORA Ne obazire se na negativne komentare: Imponuje mi brak sa njim! 14:55 Vip 1
ZAVELA PROFESORA SA FAKULTETA: Ovo je 18 godina stariji muž voditeljke Slagalice, skoro dve decenije su u braku! (FOTO) 19:48 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
OSIM POVIŠICE PENZIONERIMA STIŽE I DODATAK NA PENZIJU! Dobija se mesečno, evo ko ima pravo i koliko on iznosi 08:26 BIZ 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0
ZVEZDA OSTALA BEZ VELIKOG POJAČANJA Sjajni napadač potpisao novi ugovor, klub iz komšiluka sve potvrdio 09:04