MAJKE ANELI AHMIĆ STIGLA U ŠIMANOVCE! Čim je voditeljka najavila oplela po Mileni Kačavendi: ''Klasična je kadruša, glumi za oskara'' 23:13 Vip 0
VODITELJKI PINKA NAPRAVLJENA SAČEKUŠA Sve se desilo sinoć ispred stana u kojem živi, pretrnula od straha! 15:00 Vip 0
MIRČE RADULOVIĆ BESNI NAKON RAZVODA! Prvi put se javno oglasio: Šta je to što ljude tera da ovoliko lažu? 12:40 Vip 0
VODITELJKU PINKA UHODE NEPOZNATI MUŠKARCI Došli na njenu adresu pa uradili ovo, hitno se oglasila! 08:35 Vip 0
''NISAM, NE ZNAM ZAŠTO'' Ana Radulović otkrila koja koleginica sa Pinka jedino nju nije pozvala na svadbu 21:10 Vip 0
VODITELJKA PRVI PUT O RAZVODU Sa suzama u očima otkrila bolne detalje, niko nije ni slutio da je ovakva situacija! 22:15 Vip 0
''BILA SAM JAKA, SAD ŽELIM DA...'' Ana Radulović između redova priznala kako se oseća u procesu razvoda nakon 11 godina braka 13:19 Vip 0
ZA 8 DANA ISTOPILA 8 KOLOGRAMA, ALI BILA NA RIGOROZNOM REŽIMU Dijeta Ane Radulović munjevito doteruje liniju, telo kao izvajano 20:49
"KADA MI JE BIO POTREBAN HEROJ, JA SAM TO I POSTALA!" Radulovićeva nakon razvoda šokirala javnost postupkom, evo šta su svi primetili 12:00 Vip 0
''ONA TO NIKOME NIJE REKLA'' Evo koju zajedničku tajnu Jovane Jeremić i Ane Radulović je voditeljka Pinka javno otkrila 18:10 Vip 0
ANA RADULOVIĆ SMRŠALA 12 KILOGRAMA! Pojavile se šok informacije o voditeljki nakon razvoda! 08:50 Vip 0
EVO GDE SE NALAZI ANA RADULOVIĆ! Voditeljka se nakon razvoda ne odvaja od njega, ovo su svi detalji 08:15 Vip 1
NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI! Jovana Jeremić obelodanila nepoznate detalje o Ani Radulović: "Ovo joj nikada nisam zaboravila" 07:35 Vip 0
RASKRINKAN MUŽ VODITELJKE PINKA! Objavili da se razvode, a evo šta je sada uradio, sve se saznalo 13:00 Vip 0
TURSKI MOĆNIK ODLEPIO ZA ANOM RADULOVIĆ Na sve načine pokušava da dođe do nje, nudi joj i razne poslove! 14:19 Vip 0
PEVAČ POVUKAO ŠOK POTEZ! Evo šta je Mirče Radulović uradio nakon razvoda od voditeljke Pinka 12:32 Vip 0
POSLEDNJE ZAJEDNIČKO POJAVLJIVANJE VODITELJKE PINKA I MUŽA! Pozirali nasmejani, a niko nije ni slutio šta se krije u pozadini 12:00 Vip 0
KO JE MUŽ VODITELJKE PINKA OD KOG SE RAZVODI? Poznati je pevač, nedavno je otkrila detalje: Postao je ljubomoran! 11:45 Vip 2
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57