''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
ZOVEŠ UBICU U GOSTE, JESI LI TI NORMALNA?! Jelena Karleuša napala voditeljku Jutarnjeg programa, uputila joj i psovke! 11:32 Vip 2
GOLUB U JUTARNJEM PROGRAMU PRVE TELEVIZIJE! Bojana Ristivojević se uplašila, ptica sletela iza nje(VIDEO) 18:57 Vip 0
VODITELJKE PRIZNALA ZAŠTO JE KRILA PARTNERA! Bojana otkrila bolan detalj iz svog života, ćutala je godinama o tome 20:45 Vip 0
ROĐENA SESTRA VODITELJKE JUTARNJEG PROGRAMA JE RIJALITI UČESNICA Sličnost je neverovatna, a evo ko je u pitanju 07:45 Vip 0
VODITELJKI SE OCRTAVA DONJI VEŠ Ovo nemate prilike da vidite u Jutarnjem, javnost zanemela! 09:10 Vip 0
BOJANA RISTIVOJEVIĆ OVAKO PROVODI VREME SA ĆERKICOM Voditeljka objavila emotivne fotografije sa jedinicom Mitrom 14:36 Vip 0
ŠTA SE DESILO BOJANI RISTIVOJEVIĆ? Voditeljka prekinula kolegama sastanak u nesvakidašnjem izdanju (FOTO) 22:26 Vip 0
NA TV-U JE SMERNA, A NA INSTAGRAMU FATALNA BOMBETINA Skinula se Bojana Ristivojević i pokazala hot telo! (FOTO) 21:31 Vip 0
ZASTRAŠUJUĆE MI JE BILO DA PROLAZIM KROZ TRUDNOĆU SAMA Bojana Ristivojević sa knedlom u grlu progovorila o ocu svog deteta 15:50 Vip 0
Amina Jusović NOVE GRUDI PUCAJU Bojana Ristivojević ugradila silikone, pa se pohvalila fotografijama! 06:30 Vip 0
Milica Veličković VODITELJKA SE SKINULA, PA POKAZALA BUJNO POPRSJE! Bojana Ristivojević se podvrgla estetskom zahvatu, društvene mreže gore! (FOTO) 10:25 Vip 0
Nina Denda SKINULA SE VODITELJKA JUTARNJEG PROGRAMA! Bojana Ristivojević pozirala u minijaturnom bikiniju i zapalila društvene mreže 19:15 Vip 0
N.Denda OVO JE SESTRA BOJANE RISTIVOJEVIĆ! Učestvovala je u Parovima, povukla se iz javnog života, a danas radi na televiziji i niko je ne bi prepoznao (FOTO) 09:50 Vip 0
Alo/M.V. VODITELJKA ZAJECALA UŽIVO U PROGRAMU Bojana Ristivojević ne može da dođe sebi: "Teško mi je da pročitam ovo" 14:18 Vip 0
Alo/E.B. GLEDAOCI U NEVERICI ZBOG VODITELJKE JUTARNJEG PROGRAMA Ne mogu da veruju šta je uradila u programu uživo, pogledajte ovo samo! (FOTO) 18:16 Vip 0
Alo/A.J. "KRAVE SAM ČUVALA CELO LETO" Bojana Ristivojević otkrila detalje svog života na selu, pa priznala žasto je otac razočarao! 19:50 Vip 0
Alo/N.D. SKINULA SE BOJANA RISTIVOJEVIĆ Voditeljka otišla na odmor, pa pozirala u bikiniju: KOMENTARI SE SAMO NIŽU (FOTO) 19:30 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
NASMEJAO MAMU I JOŠ 32 MILIONA LJUDI Rekla je sinu da mora na spavanje, a on je ovako prevario! 16:56
SKANDINAVSKA MISIJA MOŽE DA POČNE Poznato kada selektor Pešić okuplja "orlove" pred mečeve sa Danskom u kvalifikacijama za EP 12:40