UBIJENI PIVCE I RANIJE BIO NA METI Dok je bio u zatvoru poslata mu je poruka u vidu bombe 14:28 Hronika 0
UBICE PRVO ONESPOSOBILE PSE PA LIKVIDIRALE STANKOVIĆA Ušli mu u kuću, upali u spavaću sobu pa ga ubili 12:34 Hronika 0
PROSLAVIO SLAVU I VERIDBU PA UBIJEN Tokom likvidacije Stankovića ranjena njegova trudna verenica 11:54 Hronika 0
OVO JE UBIJENI NIKOLA STANKOVIĆ Likvidiran nakon što je proslavio slavu, isplivali jezivi detalji, sve su snimile kamere 10:57 Hronika 0
UBIJENI NIKOLA STANKOVIĆ LIKVIDIRAN PO MAFIJAŠKOM RECEPTU Pivce osim za iznudu nad fudbalerom bio je hapšen i zbog pokušaja ubistva 10:16 Hronika 0
UŽAS U ŠKOLSKOM DVORIŠTU U KALUĐERICI Osnovac nožem dugim 20 centimetara jurio dvojicu školskih drugova i pretio bodenjem 21:37 Hronika 0
FOTOGRAFIJA IZ KALUĐERICE NEKOG ĆE DA UPLAŠI, NEKOG DA NASMEJE On je samo jedan mali bespomoćni stvor... 23:26 Vesti 0
POLICIJA NA TRAGU NAPADAČU IZ KALUĐERICE Pucač napravio kobnu grešku, kamere su sve snimile 10:59 Hronika 0
ODUŽIO SAM STARE DUGOVE, NE ZNAM KOME SMETA MOJ KLUB? Ispovest ranjenog u pucnjavi na Smederevskom putu 06:00 Hronika 0
ISPOVEST RANJENOG U PUCNJAVI NA SMEDEREVSKOM PUTU "Sedeo sam u kolima i gledao u telefon kada sam krajičkom oka primetio siluetu muškarca" 12:23 Hronika 0
UPUCAN PRED SINOM U RUKE Evo u kakvom je stanju Dalibor koji je ranjen u Kaluđerici: Napadač POBEGAO 07:11 Hronika 0
TUKLI I ŠUTIRALI DETE U ŠKOLSKOM DVORIŠTU! Ekipa poznatog piromana izvršila novi napad u Kaluđerici 06:00 Hronika 0
"ONESVESTILA SAM JE, NIJE MI ŽAO" Ove majke iz pakla su zgrozile Srbiju - decu su trovale, šamarale i vezivale! 12:12 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22