Kako da znate da ste „tražena roba“ za pokvarenog manipulatora? Jednu rečenicu koristi često da vas posrami i kontroliše 13:43
Republika/Alo/B.S. MILICA TODOROVIĆ PROGOVORILA KROZ KAKAV PAKAO JE PROŠLA ZBOG BIVŠEG DEČKA Dok je bila u ljubavnoj vezi, dečko ju je ucenjivao i maltretirao 15:00 Vip 0
alo.rs/sensa/Lj.Č. Zaštitite se od toksičnih osoba: Prepoznajte kad neko pokušava da manipuliše vama 16:00 Žena 0
NAJ ŽENA.RS ONI SU SU NAJVEĆI LAŽOVI U HOROSKOPU Ova tri znaka su dvolični ljudi i ozbljni manipulatori, mogu vam život pretvoriti u pakao 21:01
alo.rs/S.Ć. VEŠTO SE UVUKU POD KOŽU, A ONDA KREĆU DA "VAM PIJU KRV" Četiri ključne rečenice koje koriste najveći manipulatori 16:26 Žena 0
alo.rs/S.Ć. ROĐENI MANIPULATORI Ovi znakovi su najveći spletkaroši, mogu da vas unište iz čiste zabave 12:44 Žena 0
alo.rs/S.Ć. PROVERITE DA NISTE ŽRTVA MANIPULATORA: Četiri fraze kojima vam ruše samopouzdanje, i upravljaju životom, a da to i ne osetite 17:30 Žena 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
JEDNI LAŽU, DRUGI MAŽU! Jedan Šolakov i Đilasov medij objavi laž da je neko priveden, drugi Šolakov medij u sekundi demantuje! (VIDEO) 13:53 Vesti 40