DRUG IVANA MARINKOVIĆA ŠOKIRAN JELENINOM PRELJUBOM:"Ovo je katastrofa, za Ivana težak udarac, a ona ga i dalje provocira!" 17:13 Vip 0
Alo/Đ.M. NISAM BILA SVESNA KOLIKO SAM OKRUTNA Dalilu stiglo gorko kajanje zbog svega što je priredila Dejanu, potpuno se slomila i zaplakala 17:20 Vip 1
Alo/O.K. SKANDAL DOBIJA NOVI EPILOG Oglasio se Gastoz za Alo! nakon što je otkriveno da ga je Dalila hvatala za polni organ dok je bila u braku 07:00 Vip 3
Alo/A.M. KO JE MARIJANA IZ VELIKOG BRATA? Bila je prva rijaliti preljubnica, imala je četiri braka, a sada je svi traže 14:32 Vip 0
Alo/A.M. ŠOKIRAN SAM Nakon vesti o Marijaninom nestanku, sada se oglasio i njen bivši muž Nemeš 19:45 Vip 0
Kurir/Alo/I.G. ANA KORAĆ OTKRILA DETALJE BRAKA DALILE I DEJANA: Ona je odvratna žena, bila sam prisutna i nisam verovala šte je uradila! 22:45 Vip 1
Premijera/Alo/I.G. DALILA RONILA SUZE! Zadrugarka u bolnoj ispoveti progovorila o detinjstvu, Husi i Emini, a ovo ju je skroz dotuklo! 16:33 Vip 1
Alo/I.G. NAPRAVIO HAOS U EMISIJI! Gruja saznao da će Mima spavati pored Dina, pa pobesneo kao nikada! 15:20 Vip 0
Alo/I.G. DEJAN ODRŽAO EMOTIVNI GOVOR! Oni su za njega posebni: Plakali su za mnom, pojavili se kao magija i sačuvali mi glavu! 17:22 Vip 0
Alo/I.G. DALILA NEUTEŠNA! Zadrugarka se guši u suzama nakon haosa, Dragojević ne želi više da je vidi! 09:00 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. NENAD ALEKSIĆ BANKROTIRAO! Otkriveni šok detalji, pukao na Taru i razvod 580.000 evra, a tu nije kraj reperovim mukama! 08:22 Vip 0
Alo/I.G. MISLIO DA SE NEĆE SAZNATI! Zola varao Miljanu sa ovom pevačicom, Kulićeva besna kao ris, poslala preteću poruku! 20:00 Vip 1
Alo/I.G. ZADRUGARI SE OBRUŠILI NA MAJU I CARA! Prokomentarisali Filipovu reakciju na saznanje da se njegova devojka viđala sa Čorbom i zaključili da su foliranti! 17:00 Vip 0
Alo/I.G. GNUSNO! MLADEN GURAO DALILI GLAVU U WC ŠOLJU Miljana iznela šokantne detalje, Dragojevićkin odgovor će vas zaprepastiti(VIDEO) 18:27 Vip 0
Alo/I.G. MILJANA SE ŽESTOKO SVETI DENIZ! Nakon skandala zbog Zole, Dejmova u suzama napustila Belu kuću! 16:46 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. DALILA ZAHTEVALA NOVE USLOVE OD PRODUKCIJE! Dragojevićeva traži 150.000 evra ili stan u Beogradu zato što je javno prevarila supruga u rijalitiju! 21:15 Vip 5
Alo/Đ.M. NE MOGU DA ZAMISLIM SEBE BEZ FILIPA! Skandalozna ispovest Dalile Dragojević, obelodanila šta joj Car brani kada kamere ne snimaju, a tiče se Dejana! 11:50 Vip 1
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
ODAVNO BISMO POSLALI TRUPE U UKRAJINU, ALI... Vrhovni NATO general objasnio razliku između Rusa i Talibana 21:46 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 14. NOVEMBAR Ovnovi, stvarno je vreme da se okrenete sebi, Ribe moraju biti promišljenije 19:23