Objektiv/Alo/E.N. DŽONIĆ HTEO DA ZAVARA TRAG POLICIJI Stavio krpu preko usta, pa uradio gnusnu stvar 09:22 Hronika 0
Alo!/Kurir/M. Š. DŽONIĆEVI SINOVI IZRIČITI: Otac nije mogao da počini ubistvo, iz dvorišta beži kad se kolje prase 10:34 Hronika 0
Novosti/Alo/E.N. DŽONIĆ TVRDI DA MU JE SVE PODMETNUTO! Novi detalji sa saslušanja osumnjičenog za ubistvo porodice Đokić 09:54 Hronika 0
Alo/Objektiv/I.T. SUPRUGA MOLILA DŽONIĆA DA PRIZNA UBISTVO ĐOKIĆA Došla je u zatvor tražeći od njega da konačno kaže istinu i oslobodi sinove 14:05 Hronika 0
Alo/ Informer/ M. G. UMESTO DA IDEM MOJOJ LIKI NA SVADBU, JA JOJ IDEM NA GROB Potresne reči majke ubijenog Đokića 17:27 Hronika 0
Alo/ Blic/ M. G. JEDNA NAVIKA JE GORANA ĐOKIĆA KOŠTALA ŽIVOTA Otkriveno zašto je bogatstvo krio u "pasatu": Tražio je da se kola ne ispuštaju iz vida 21:02 Hronika 0
Kurir/Alo.rs POKUŠAO DA SMESTI UBISTVO ĐOKIĆA SVOM SINU Skandalozna izjava osumnjičenog za svirepi zločin! 21:52 Hronika 1
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju 19:31