IMA SLAVU, LEPOTU I BOGATSTVO, A DUŠA JOJ JE PRAZNA Najlepša žena na svetu priznala je da je usamljena uprkos svemu 11:55
SRPSKI LEGENDARNI GLUMAC ODBIO JE FILM SA ANĐELINOM DŽOLI Holivud je odlučio da ocrni Balkan, a njemu se to nije dopalo 10:30 Razonoda 0
SRPKINJE SU ZALJUBLJENE U ANĐELININU TORBU Nema boljeg modela za svaki dan, šta god da vam treba stavite unutra, bez opterećenja 18:32
DEFINITIVNO NISMO OVO OČEKIVALI Anđelina Džoli je u emisiji bila lepa kao anđeo, ali zaboravila je jednu ključnu stvar 18:00
SIN ANĐELINE I BREDA RADI NEŠTO JAKO OPASNO Ide majčinim koracima, ali neće da glumi, već se bavi ovim 15:35
AMAN ŽENO, DOKLE VIŠE? Anđelina Džoli se dohvatila jedne boje i ne skida je sa sebe, a posebno voli ovaj autfit 19:02
BRED PIT SAD NEĆE IMATI KUD Anđelina Džoli zadala novi udarac, sudsko prepucavanje se nastavlja 17:24
MASNA KOSA, ZAPUŠTENA, NE LIČI NA SEBE Ćerka Breda i Anđeline neprepoznatljiva, a autfit i nekako može da prođe 14:32
ANĐELINA DŽOLI JE BIVŠA SNAJA IZ PAKLA Roditelji Breda Pita sad kunu dan kad su je upoznali, a nekada su je "dizali u nebesa" 21:41
"MOŽETE MI UZETI BILO ŠTA DRUGO, ALI MAJČINSTVO NE" Anđelina Džoli progovorila o svojoj deci sa kojima je izuzetno vezana 20:50
ANĐELINA DŽOLI POKAZALA SINA I SVET JE U DELIRIJUMU! Nasledio je nestvarnu lepotu oba roditelja, evo koliko sada ima godina i kako izgleda (FOTO) 12:20 Vip 0
OVO JE BIOLOŠKI SIN ANĐELINE DŽOLI I BREDA PITA Godinama ga niko nije video, a sada se pojavio s majkom na crvenom tepihu 11:06
VELIKA I SLAVNA, NIKO NE BI VEROVAO DA SE OVAKO MOŽE OSEĆATI Anđelina Džoli o problemu koji pogađe sve, ni nju nije zaobišao 20:48
ANĐELINA DŽOLI PRIVELA NOVOG DEČKA U HOTEL Isplivali pikantni detalji, snimljeni kad su se najmanje nadali 10:03
ANĐELINA DŽOLI PONOVO U JAVNOSTI SA "NOVIM DEČKOM?" Jedan detalj ih je odao da su više od prijatelja 16:22
KAŽU DA ĆE SE PRODATI ZA 60 SEKUNDI Anđelina Džoli oglasila stari Ferari – ovo je jedan od najposebnijih vozila (FOTO) 11:28
UPOZNAO JE NJENU DECU, A ŠUŠKA SE DA SU VEĆ GODINU DANA ZAJEDNO Anđelina Džoli jednim gestom potvrdila da je našla novu ljubav? 10:04
LICEM U LICE SA SVOJIM KRVNIM NEPRIJATELJEM Anđelina Džoli naletela na Breda Pita, a njena reakcija se i dalje prepričava 18:52
IZ ELEGANTNE FAZE PREŠLA JE U DIVLJU ESTETIKU Anđelina Džoli ima novu frizuru, da li vam se dopada? 18:42
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
JEDNI LAŽU, DRUGI MAŽU! Jedan Šolakov i Đilasov medij objavi laž da je neko priveden, drugi Šolakov medij u sekundi demantuje! (VIDEO) 13:53 Vesti 46