DŽEMPER KOJI PODMLAĐUJE Selin Dion izgleda nikad lepše u narandžastom modelu, a obavezno pogledajte i ove kombinacije 21:03
ADEL STOPIRALA KONCERT I ZAPLAKALA Emotivne scene obilaze svet, ugledala bolesnu Selin Dion i slomila se (VIDEO) 16:13 Vip 0
PRVO POJAVLJIVANJE SELIN DION NAKON OLIMPIJSKIH IGARA Evo kako sada izgleda pevačica koja se bori sa retkim sindromom 15:57
NE KOŠTA VIŠE OD 599 DINARA, A OBOŽAVA JE I SLAVNA PEVAČICA Selin Dion se pojavila u predimenzioniranom autfitu, ali teksas jakna oborila sve sa nogu 13:52
IZJEDA JE SUROVA BOLEST, ALI ONA SE BORI KAO LAVICA Selin Dion na Olimpijskim igrama pokazala da nema predaje 18:01
CEO SVET GLEDAO NASTUP SELIN DION NA AJFELOVOM TORNJU! Teško bolesna pevačica jedva zadržala suze tokom otvaranja OI, slomila se 07:42 Vip 0
SELIN DION I LEJDI GAGA VEČERAS NA OTVARANJU OLIMPIJADE Izvode legendarni hit Edit Pjaf 'La Vie En Rose', spremile spektakularni izgled 12:46
SELIN DION PEVA NA OTVARANJU OI U PARIZU! Konačno potvrđeno, cifra koju je dobila je ogromna i to samo za jednu pesmu! 22:20 Vip 0
SMATRAJU DA JOJ SE STANJE POGORŠAVA Nove fotke Selin Dion ukazuju na to da je bolest uzela maha 22:04
ŠTA JE SINDROM UKOČENE OSOBE KOJI JE DIJAGNOSTIKOVAN SLAVNOJ PEVAČICI Ovo su simptomi koji su zadesili Selin Dion 08:03
PEVAČICA DOŽIVELA NAPAD PRED KAMERAMA Jezive scene, plače od bola, ne može da kontroliše telo 21:10 Vip 0
"OSEĆAM NJEGOVO PRISUSTVO" Slavna pevačica progovorila o svom pokojnom suprugu, pa spomenule i sinove! "Svako uveče su ovo radili sa njim" 18:05
AUTFIT KOJI BRIŠE GODINE Selin Dion oduševila na crvenom tepihu, teška bolest ne može da zaustavi njen sjaj 10:50
VRAĆA SE NA SCENU Selin Dion ne odustaje od pevanja uprkos retkoj bolesti, otvoreno govorila o najtežim trenucima ikada 10:15
POZNATA PEVAČICA SE NAGUTALA PILULA ZA SMIRENJE Povod je jeziv, posledice su mogle da budu fatalne 11:15 Vip 0
,,VEĆ SU IZGUBILI OCA" Selin Dion otkrila kako se njeni sinovi nose sa teškom bolešću, ono što im je rekla će vas raznežiti 18:10
PEVAČICI ZBOG BOLESTI PUKLA REBRA Otkrila jezive detalje pakla kroz koji prolazi: Osećam kao da me neko davi 11:45 Vip 0
SELIN DION OBJAVILA DOKUMENTARAC Po prvi put otvoreno govori o retkoj bolesti, poslala snažnu poruku svojim fanovima 11:05
SELIN DION NA KONCERTU Pokazala blizance (13) koji se retko pojavljuju u javnosti, a tu je bio i slavni muzičar 20:05
VELIKI POVRATAK SELIN DION Pozirala za naslovnicu čuvenog časopisa i otkrila kako se bori sa bolešću 10:41
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
ORKANSKA BURA OD 150 KM/H NOSI PAHULJE DO JADRANA Snežna oluja hara regionom, pašće 70 cm snega 15:59 Vesti 0
"OVAJ SPORAZUM ĆE USKORO BITI POTPISAN" Moskva sprema strateško partnerstvo sa nuklearnom silom! 16:08 Vesti 0
POZNATI GASTROENTEROLOG OTKRIVA Ren bolje od lekova čisti pluća i bronhije, a evo kako ga treba uzimati 16:26