VODITELJKA RTS OVO STVARNO NIJE OČEKIVALA! Zbog komentara takmičara ostala zatečena, šok u programu! 14:55 Vip 0
OVDE ŽIVI VODITELJKA RTS-A! Omiljeno lice "Slagalice" Jelena Simić uživa u pravom malom raju, kutak sa ikonama oduševljava (FOTO) 21:55 Vip 0
VODITELJKA RTS NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Otkrila detalje vršnjačkog nasilja koje je pretrpeo njen sin 17:12 Vip 0
VODITELJKA RTS-A PRED POROĐAJ SAZNALA DA IMA TUMOR Otkrila jezive detalje: "Posle druge operacije sam pitala doktora..." 06:00 Vip 0
VODITELJKA RTS-A NA VELIKIM MUKAMA Hitno se oglasila: I pored svih mera predostrožnosti nisam uspela... 08:20 Vip 0
VODITELJKA RTS ŽIVI U RASKOŠI Zavirite u dom Jelene i njenog 18 godina starijeg supruga, sve odiše luksuzom! 09:20 Vip 0
VODITELJKA RTS PRED POROĐAJ SAZNALA DA IMA TUMOR! Suprug je ostavio sa dvoje dece kada joj je bilo najteže! 21:50 Vip 0
NI NE SLUTITE ŠTA JE PO STRUCI SIN VODITELJKE RTS! Duška Vučinić prvi put javno o privatnom životu 18:12 Vip 0
OVO JE ROĐENA SESTRA KRISTINE RADENKOVIĆ! O njihovoj sličnosti bruje svi, mnogi je mešaju sa voditeljkom RTS! 15:35 Vip 0
"OSOBI KOJA KRADE TOALET PAPIR, ŽELIMO KVAR VEŠ MAŠINE" Hit objave voditeljke RTS-a kruži mrežama! 20:55 Vip 0
OVAJ MILIONER JE MUŽ BIVŠE VODITELJKE RTS! Bogatom biznismenu je treća žena, a život joj je promenio iz korena! 06:30 Vip 0
VODITELJKA RTS-A SA OSAMNAEST GODINA STARIJIM PROFESOROM Odustala od trudnoće sa njim, strahovala zbog samo jedne stvari 14:30 Vip 0
VODITELJKA RTS-a MOMENTALNO REAGOVALA! Takmičar joj pomenuo osam godina starijeg dečka, hit scena u Slagalici 20:12 Vip 0
TO NA RTS-u NIJE LAKO DOBITI! Voditeljka dala otkaz, a kada otkrila razlog, sve je postalo jasno 14:18 Vip 0
VODITELJKA SLAGALICE OSTALA SAMA I BOLESNA Suprug je napustio kada je saznala da boluje od najteže bolesti 19:30 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
OSIM POVIŠICE PENZIONERIMA STIŽE I DODATAK NA PENZIJU! Dobija se mesečno, evo ko ima pravo i koliko on iznosi 08:26 BIZ 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0
ZVEZDA OSTALA BEZ VELIKOG POJAČANJA Sjajni napadač potpisao novi ugovor, klub iz komšiluka sve potvrdio 09:04