OKRUŽENA ŽELENILOM, DALEKO OD JAVNOSTI! Ovo je vikendica Kristine Radenković, ovde puni baterije nakon višečasovnih snimanja na Rts-u 06:00 Vip 0
DRAGANA KOSJERINA OTIŠLA IZ SRBIJE Voditeljka RTS se oglasila sa ove lokacije, evo kako provodi vreme sa suprugom (FOTO) 09:15 Vip 1
VODITELJKU RTS ZATRPALI PORUKAMA Ovo niko nije očekivao, javno je pokazala natpis zbog kog je nastala bura (FOTO) 22:25 Vip 0
"HEMATOM NA GLAVI I BOL U VRATU, TAKO SE NE VRAĆA KUĆI" Voditeljka RTS o jezivom nasilju: "Nasilnika su nagradili" 11:40 Vip 0
POJAVILE SE OBNAŽENE FOTKE VODITELJKE RTS-A! Pred kamerama je uvek smerna i doterena, svi u šoku zbog ovoga što sada vide! 19:40 Vip 0
VODITELJKA ZAPLAKALA U PROGRAMU UŽIVO Najtužnija scena na RTS-u ikada, slomila se na komade 17:59 Vip 0
VODITELJKA RTS U IZAZOVNOM IZDANJU Na TV-u je uvek smerna i do grla zakopčana, a u privatnom životu pali i žari (FOTO) 17:45 Vip 0
NEVIĐENI BLAM VODITELJKE RTS Ovo je lapsus decenije, u Dnevniku izgovorila ove reči, gledaoci u šoku! 07:00 Vip 0
NEVIĐENI BLAM U DNEVNIKU NA RTS-U! Voditeljka zgrozila naciju, gledaoci u šoku: "Kozo nepismena!" 10:10 Vip 0
ŠTA SE DESILO KRISTINI RADENKOVIĆ SA LICEM? Svi se pitaju o čemu se radi, mreže se usijale od komentara (FOTO) 08:15 Vip 0
BIĆETE U ŠOKU KADA SAZNATE KO JE SUPRUG VODITELJKE DNEVNIKA RTS-A Jako je uticajan i cenjen, godinama ga je skrivala od svih! (FOTO) 09:55 Vip 0
TRAUMA SVAKE ŽENE U UŽIVO PROGRAMU! Voditeljka Jutarnjeg bi vrištala iz sveg glasa da je znala šta joj se dešava na sakou 13:20 Vip 0
"OTAC JE UMIRAO, A ON ME JE OSTAVIO SA DVOJE MALE DECE" Voditeljka RTS prošla kroz pakao, detalji kidaju dušu! 17:30 Vip 1
"RAZORENA FIZIČKI I PSIHIČKI..." Voditeljka RTS oglila dušu o velikoj traumi: "Ljuta sam što me je napustio..." 20:55 Vip 0
VODITELJKA RTS ZASPALA U EMISIJI UŽIVO! Gledaoci u šoku, ona se hitno oglasila, evo šta se desilo 07:00 Vip 0
VODITELJKA RTS PRED POROĐAJ SAZNALA DA IMA TUMOR Otkrila strašne detalje: Posle druge operacije sam pitala doktora... 14:30 Vip 0
"MISLILA SAM DA JE NEMOGUĆE DA PONOVO BUDEM TRUDNA" Voditeljka RTS potpuno ogolila dušu: "Muž i ja nismo planirali dete tada..." 07:55 Vip 0
OVAJ MOĆNIK STOJI IZA VODITELJKE RTS Kristina Radenković otvoreno o partneru, nikad se nisu venčali 22:01 Vip 0
VODITELJKI RTS SE SMEJE POLA SRBIJE Nije znala da je snimaju, ljudi su u šoku zbog onoga što je uradila (VIDEO) 18:20 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
KRIZA NA SEVEROISTOKU UKRAJINE Front u Sumi se ruši, Rusi preuzimaju kontrolu nad gradovima 01:13 Vesti 0
JUN DONOSI NOVAC U nedelju, 1. juna se ispunjavaju želje 4 horoskopska znaka, imaće osmeh na licu i pare u džepovima 22:02