''MOJA LJUBAV PREMA TEBI PROĆI NEĆE'' Tužan dan u domu naše pevačice, prisetila se pokojnog Laće 18:57 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
FUTA PROGOVORIO O SVEMU! Od prijateljstva do ljubavi, kako je nastavio posle Marinine smrti 14:25 Vip 0
'''SPREMAJU NJEGOVO UBISTVO, UBIĆE I NJU'' Evo kako su Oliver Mandić i Marina Tucaković spasili život Jeleni Karleuši 2000. godine 20:10 Vip 0
TREĆA GODIŠNJICA OD SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ! Ceca Ražnatović se emotivnom porukom oglasila, njene reči kidaju dušu! 17:25 Vip 0
MARINA ZA JEDAN STIH DOBILA 100.000 EVRA Ovo je najskuplja pesma na estradi, a evo ko ju je otpevao 07:35 Vip 0
OVOG MUZIČARA JE LUDO VOLELA! Marina Tucaković je sa Futom bila do smrti, a pre njega je ljubila poznatog rokera 06:30 Vip 0
SVE MARININO NEDOSTAJE, ALI MORAM DALJE! Velika ispovest Fute Radulovića nakon niza životnih tragedija! 20:05 Vip 0
OVA ŽENA JE ZAMENILA MARINU TUCAKOVIĆ Sa njom se viđaju Futa i Rale, u sve umešana i Ana Nikolić 06:00 Vip 0
CECA OTIŠLA NA ARKANOV GROB, A ONDA JE USLEDIO TELEFONSKI POZIV! Pevačica obelodanila dugo čuvanu tajnu: Mene je sve vreme podilazila jeza! 08:35 Vip 0
MARINA ZA JEDAN STIH DOBILA 100.000 EVRA Ovo je najskuplja pesma na estradi, a evo ko ju je otpevao 07:15 Vip 0
BILO JE TRAUMATIČNO Saša Matić doživeo je veliku neprijatnost u stanu Marine Tucaković, zatekao jedno, jedva ga smirili! 12:40 Vip 0
ZAKLEO SE NA GROBU MARINE TUCAKOVIĆ! Kompozitor otkrio do sada nepoznate tajne sa estrade 06:00 Vip 0
UŠLA U SOBU I SINA ZATEKLA MRTVOG! Cecin veliki hit krije najveću bol Marine Tucaković, a i Arkan joj je bio inspiracija 08:55 Vip 0
CECA NEMA NIKAKAV PROBLEM SA NJOM! Otkrivena velika istina o odnosu Karleuše i Ražnatovićke, sada je sve jasno! 10:53 Vip 0
PEVAČICA UPALA U SEKTU Otkrivena jeziva istina o njoj nakon 30 godina, a nećete verovati čija je sestričina! 07:30 Vip 0
NJEMU JE MARINA POSVETILA POZNATU PESMU Ovog muzičara je volela pre Fute, pogledajte kako on danas izgleda 15:02 Vip 0
TO JE VELIKA LAŽ, MARINA I FUTA NISU NAPRAVILI NEDELJU Džejev prijatelj otkrio ko je zapravo napisao ovaj legendarni hit 12:10 Vip 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
OSIM POVIŠICE PENZIONERIMA STIŽE I DODATAK NA PENZIJU! Dobija se mesečno, evo ko ima pravo i koliko on iznosi 08:26 BIZ 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0
ZVEZDA OSTALA BEZ VELIKOG POJAČANJA Sjajni napadač potpisao novi ugovor, klub iz komšiluka sve potvrdio 09:04