PRIRODNI NAPITAK ZA KAŠALJ Ublažava bol u grlu i curenje nosa posle prve šolje, a sve sastojke imate u kući 17:36
NAPRAVITE SIRUP ZA SUVI KAŠALJ Isprobajte narodni recept od 2 sastojka koja imate u kući, provereno deluje 10:58
NARODNI LEK ZA KAŠALJ Sirup od 2 sastojka po receptu naših baka ublažava bol u grlu i razlaže sekret 13:19
NARODNI NAPITAK ZA KAŠALJ Probajte bakin recept od 2 sastojka koja imate u kući, svi koji su ga pili kažu da deluje 16:45
PROVEREN NARODNI LEK Zaustavite napad kašlja i izbacite sekret iz pluća pomoću dve namirnice koje imate u kuhinji 20:48
NAJBOLJI LEK ZA SUVI KAŠALJ Smanjuje zapaljenje na prirodan način za samo 5 minuta, zaboravite na antibiotike! 18:24
OVU MAST SU NAŠE BAKE KORISTILE KAO LEK Razlaže šlajm u plućima, otpušava nos, a može da se maže i jede 08:02
MAMA ZNA NAJBOLJE Recepti za lečenje gripa ruskih, grčkih, španskih i italijanskih majki, evo šta one daju deci kad su bolesna 15:40
ALO RS HITNO POVUČEN LEK IZ SRPSKIH APOTEKA Može izazvati tešku alergijsku reakciju, čak i smrt 01:21 Žena 0
alo.rs/I. V. Domaći sok za jačanje pluća od crnog luka DVA DANA OVE KURE MENJA CEO DAN NA PLANINI 20:35 Žena 0
alo.rs/S.Ć. BOLJE OD PENCILINA Jedan od najstarijih prirodnih preparata za kašalj, upalu pluća, srce, išijas 12:56 Žena 0
LEČI KAŠALJ I ČISTI PLUĆA Napravite pire od tri sastojka i zaboravite na ove zdravstvene probleme 10:24
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
ŠOK SAZNANJE ĐEDOVIĆA! Marko zanemeo kad je video snimke iz Elite: ''Anđela krije od svih da je Gastoz bio nasilan prema njoj'' (VIDEO) 21:03 Vip 0
POZNATI MUŠKARAC UHVATIO BIDERMAJER NA SVADBI ZORICE I KEMIŠA Sa pevačicom godinama, sad je vreme da je ženi 19:38 Vip 0
"SRCE MI JE STALO U TRENUTKU KAD SAM UŠLA U KAPELU" Pevačica na sahrani Žiže Stojanović ostala skamenjena od prizora 15:40 Vip 0
"SVAKO KO IZGUBI...." Jelena Karleuša prvi put izašla u javnost i odgovorila na Duškove uvrede da plaća klince, evo šta mu je poručila 08:05 Vip 0
"DA SAM U TOM MOMENTU BILA MALO SLABIJA..." Ruža Rupić iskreno o bolnom periodu života (VIDEO) 18:20 Vip 0
DOBILA JE BATINE OD VLASNIKA KLUBA! Jasna Šćepanović o porodičnoj tragediji: ''Roditelji su preko noći ostarili'' 13:00 Vip 0
''U ZATVORU SU RADILI ZA MENE'' Sajfer o vremenu iz rešetaka - želi da dobije ćerku: ''Braniću joj neke stvari'' (VIDEO) 19:00 Vip 0
VREME JE ZA OSMEH Ova 3 horoskopska znaka će se preporoditi u četvrtak, 3. jula, lošem periodu dolazi kraj 22:02
DA LI JE LEJLA NOVA SINEROVA DEVOJKA? Lepotica iz BiH došla na Vimbldon i objavila fotografije o kojima svi bruje 22:22