NEVIĐENI LAPSUS VODITELJKE RTS-A! U emisiji uživo napravila veliku grešku, gost odmah odreagovao! 07:00 Vip 0
VODITELJKA RTS-A PRED POROĐAJ SAZNALA DA IMA TUMOR Otkrila jezive detalje: "Posle druge operacije sam pitala doktora..." 06:00 Vip 0
VODITELJKA RTS PRED POROĐAJ SAZNALA DA IMA TUMOR! Suprug je ostavio sa dvoje dece kada joj je bilo najteže! 21:50 Vip 0
VODITELJKA SLAGALICE OSTALA SAMA I BOLESNA Suprug je napustio kada je saznala da boluje od najteže bolesti 19:30 Vip 0
OTAC JE UMIRAO, A ON ME JE OSTAVIO SA DVOJE MALE DECE: Voditeljka Slagalice prošla kroz pakao sa mužem, detalji kidaju dušu 08:45 Vip 1
DOKTOR JE ODMAH PREDLOŽIO DA UKLONI TUMOR Voditeljka "Slagalice" imala je dve ozbiljne operacije, a sada je progovorila o teškom periodu! 07:35 Vip 0
Amina Jusović SAMO SE OKRENUO I OTIŠAO Voditeljka "Slagalice" ostala je sa malom platom i dvoje dece nakon razvoda 07:28 Vip 0
Alo/E.B. PROŠLOST VODITELJKE RTS-A DOVODI DO SUZA Iza osmeha krije se TRAGEDIJA, morala je sama da se bori i prolazi kroz PAKAO! 22:14 Vip 0
Alo/B.S. TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA VODITELJKE "Ostala sam sama sa dvoje male dece", a ovo je rekla o svom bivšem suprugu 12:15 Vip 0
Alo/E.B. BOLEST MILICE GACIN JU JE POTPUNO SLOMILA Voditeljka "Slagalice" se mučki borila, a onda ju je muž iznenada ostavio samu sa dvoje dece! 07:05 Vip 0
Alo/N.D. DVA PUTA OPERISALA TUMOR Voditeljka "Slagalice" izborila se sa opakom bolešću, muž je ostavio kada joj bilo najteže: TAD SE OKRENUO I OTIŠAO! 11:45 Vip 0
Naj žena POTRESNA ISPOVEST VODITELJKE SLAGALICE Milica je dva puta pobedila tumor, a onda joj je muž zadao NAJTEŽI UDARAC 12:55
Story/Alo.rs/D. I. VODITELJKA OTKRILA KAKVU JE STRAHOTU DOŽIVELA Muž se samo okrenuo i ostavio me s dvoje dece, malom platom i ocem koji je umirao! 11:45 Razonoda 2
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1