Alo/N.S. DEJAN DRAGOJEVIĆ SE ODREKAO KUĆE Dalila korsti priliku i ulaže u njihovu nekretninu, sve se saznalo 15:30 Vip 1
Alo/N.D. OTIŠLA IZ ŠEPKA Dalila pokazala stan u kojem sada živi sa Marijanom Zonjić (FOTO) 10:41 Vip 0
Alo/Đ.M. RADNO OD JUTRA Dalila pokazala kakve promene pravi u svom domu, a tu su i oni (FOTO) 12:48 Vip 1
Alo/N.S. SLOMILA SE KADA JE UŠLA U KUĆU KOJU JE GRADILA SA DEJANOM Dalila Dragojević ogolila dušu, pa priznala sve 09:30 Vip 0
Alo/Đ.M. NAKON VESTI DA JE OPLJAČKANA Oglasila se Dalila Dragojević i otkrila šta se desilo, spomenula i 8.000 evra (VIDEO) 12:55 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. OPLJAČKANA DALILA DRAGOJEVIĆ?! Lopovi uleteli u kuću i odneli 8.000 evra, isplivali svi detalji napada! 12:03 Vip 3
Alo/N.S. NEMA ŠANSE I JOŠ SAMO OVAJ PUT Dalila Dragojević se zaputila u Šepak, a kroz pesmu poznate pevačice imala jasnu poruku za Cara 19:01 Vip 1
Alo/N.S. DALILA PROVOCIRA DEJANA? Mujićeva provozala auto zbog kojeg su se svađali (FOTO) 08:22 Vip 1
Blic/Alo/Đ.M. IMAM ŽELJU DA SE ČUJEM SA DEJANOM Huso ovo saopštio Dalili čim je kročila u Šepak, oglasio se i javno poručio ovo Filipu Caru 17:15 Vip 2
Alo/N.S. DALILA PALA OCU U NARUČJE! Prvi susret Husa i ćerke, ona ne može da dođe sebi (VIDEO) 07:07 Vip 0
Alo/N.S. OTKRIVENO SA KIM DALILA ODLAZI U ŠEPAK Evo sa kim je Dragojevićka uhvaćena pred put (FOTO) 17:22 Vip 1
Alo/Đ.M. DALILA SE VRAĆA U ŠEPAK Mujićeva u emisiji uživo obelodanila kada napušta Srbiju, odmah potkačila Cara i Dejana 22:30 Vip 5
Alo/Đ.M. NISAM RAZVEDENA Dalila konačno otkrila istinu o svom braku sa Dejanom, pa priznala šta će uraditi sa njegovim stvarima kada se vrati u Šepak 11:03 Vip 0
Alo/Đ.M. NE ZANIMA ME ONO ŠTO SAM PRAVIO SA DALILOM! Dejan sasuo bivšoj sve u lice uživo u programu, pa otkrio da li se vraća u Veternik 20:12 Vip 0
Alo/A.J. ZMIJARNIK U KUĆI DALILE I DEJANA U ŠEPKU Prizor koji će vas šokirati, ovo je dokaz o crnoj magiji? (VIDEO) 12:00 Vip 0
Alo/Đ.M. NEMAM JA NIKAKVU KUĆU U ŠEPKU Dejan otkrio sve o povratku kod Dalilinog oca, otvorio dušu i priznao šta mu najviše nedostaje, Mujićeva zanemela 07:35 Vip 1
Star/Alo/D.S. BILJANA DRAGOJEVIĆ ZAVRŠILA U HITNOJ! Dejanova majka samo spava i plače, ubeđena da je Dalila bacila vradžbine na njega! 14:34 Vip 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
OSIM POVIŠICE PENZIONERIMA STIŽE I DODATAK NA PENZIJU! Dobija se mesečno, evo ko ima pravo i koliko on iznosi 08:26 BIZ 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0
ZVEZDA OSTALA BEZ VELIKOG POJAČANJA Sjajni napadač potpisao novi ugovor, klub iz komšiluka sve potvrdio 09:04