ZASTRAŠUJUĆI SIMPTOM KOJI JE PROMENIO SVE Barbara se probudila noću zbog svraba, a onda saznala užasnu dijagnozu 15:26
ČUVENI SUDIJA IZDRŽAO PROCES HEMOTERAPIJE, A IMA 87 GODINA Frenk Kaprio se bori protiv raka pankreasa i ne da se 09:55 Vesti 0
OVO JE VODEĆI SIMPTOM RAKA PANKREASA Mnogi ga zanemaruju, misleći da je kičma, a može biti koban 21:36
Ženu je probudio svrab po telu i saznala je užasavajuću dijagnozu: "Nisam znala da nešto nije u redu" 09:59
Od male ciste do opake bolesti: Novinarka Nina Kolundžija otkrila kako je pobedila rak pankreasa 10:10
Najpodmuklija maligna bolest, veoma agresivna i smrtonosna: U Srbiji prvi put operisan rak pankreasa novom metodom, doktor upozorio "ne zanemarujte bol u leđima" 13:05
POZNATOJ VODITELJKI POZLILO OD SALATE Mislila je da je zbog glutena, a saznala da ima najsrtonosniju bolest na svetu 08:59
OVO JE VODEĆI SIMPTOM RAKA PANKREASA Mnogi ga zanemaruju, misleći da je kičma, a može biti koban 09:37
OVO SU SKRIVENI SIMPTOMI RAKA PANKREASA Dr Olujić objašnjava ko je u najvećem riziku da se razboli i zašto sve više mladih oboleva 10:20
Naj žena.rs OČIGLEDNI SIMPTOMI KOJI UKAZUJU NA OPASAN RAK Podmukao je jer ljudi ne obraćaju pažnju na tiha upozorenja koje telo šalje! 08:03
Slobodanka Ćorić POJAVLJUJU SE PRE DRUGIH Ovaj test može pomoći da se ranije otkrije rak pankreasa 15:12 Žena 0
najžena UMRO JE NAJPOZNATIJI VODITELJ: Nije se izborio sa rakom pankreasa, a ovo su skriveni simptomi koje mnogi zanemaruju 20:13
alo.rs/S.Ć. "Rak je užas koji spava u svakom od nas": Čuveni lekar otkriva koje alarme tela ne smemo ignorisati 16:19 Žena 0
alo.rs/S.Ć. OPREZ! KANCER PANKREASA JE TEŠKO OTKRITI Evo kad bol u leđima može biti znak ove opake bolesti 14:56 Žena 0
alo.rs/S.Ć. MISLITE DA JE ZBOG VRUĆINE Slabost, konfuzija, znojenje često ukazuju na opasan tumor 15:35 Žena 0
alo.rs/eklinika/Lj.Č. Ne ignorišite ove promene: Problemi sa varenjem i bol mogu da budu simptomi ozbiljne bolesti 19:30 Žena 0
Naj žena PRVI SIMPTOM RAKA PANKREASA KRIJE SE U STOLICI Brzi test otkriva da li ste u opasnosti da se razbolite od ove opake bolesti 11:16
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37
JEZIVE SCENE U TURSKOJ Hrvat doživeo jak udarac u glavu, Hitna pomoć momentalno reagovala (VIDEO) 19:25