ŠOK! NIKOLA BUKILIĆ VERIO TEODORU Fotografija prstena izazvala lavinu reakcija, a lokaciju svi komentarišu 15:30 Vip 0
SVAKOG ČASA MOGU BUBREZI DA MI OTKAŽU! Teodora Balzak u lošem stanju, zajecala na sav glas! 20:05 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE TEODORE BALZAK Napustila Elitu zbog lošeg zdravstvenog stanja, a sada uspelo samo jedno da izusti 17:16 Vip 0
PRODUKCIJA MOMENTALNO IZVELA DVE UČESNICE Haos u Eliti, situacija se ne smiruje, doneta hitna odluka! 20:36 Vip 0
ŽESTOKA VRELA AKCIJA TEODORE I NIKOLE U ELITI Tukli se, a onda šokirali gledaoce radnjom ispod pokrivača 19:30 Vip 0
BIVŠA ROBIJAŠICA BEŽI IZ ELITE: Alarmantno stanje, obezbeđenje svuda, preti i produkciji! (VIDEO) 22:20 Vip 0
TUČA U ELITI: Učesnica zverski krenula na cimera šoljom, takmičari krenuli da vrište od straha! (VIDEO) 19:04 Vip 0
BIO JE MRAV U ĆOŠKU, NEBITAN! Učesnica Elite razotkrila Nućija i obelodanila njegovu prošlost 17:02 Vip 0
U ZATVORU SAM POSTALA BOLJA OSOBA! Teodora Radojičić progovorila o detaljima iz života, priznala da joj je i majka bila iza rešetaka! 09:30 Vip 0
BIVŠA ROBIJAŠICA PONOVO KRŠI PRAVILA: Očekuje se hitna reakcija produkcije, ne prestaje da mafija (FOTO) 11:54 Vip 0
BIVŠA ROBIJAŠICA IZUDARALA UČESNIKA: Opalila krvnički šamar Crnogorcu i izbila mu sve iz ruke! (VIDEO) 15:15 Vip 0
STRAVIČNO NAPADNUTA UČESNICA ELITE: Tri muškarca monstruozno skočili na nju, reagovala i policija 17:24 Vip 0
LETEĆE GLAVE, U STANJU SAM DA UBIJEM Bivša robijašica preti u rijalitiju, a ona joj je meta! 07:23 Vip 0
VELIKA FRKA U CRNOJ GORI! Mensurova majka besna zbog njegove afere sa Teodorom: Ne treba mi robijašica za snajku! 11:50 Vip 0
PRVA VRELA AKCIJA U ELITI Crnogorac dohvatio starletu, ona nakon intimnog čina ronila suze! (FOTO) 07:40 Vip 0
TEODORA TRAŽI POMOĆ DA SMUVA MENSURA? Zadrugarka spremna na sve, Bukiliću se ne piše dobro! 23:10 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 25. DECEMBAR Bik mora da se suoči sa prošlošću, a evo koga čeka najbolji dan ikada 19:28