Nebojša Petrović EKSKLUZIVNO Član medijskog sektora FSS za Alo! piše kako je doživeo Katar: PIJEŠ KAFU, A PORED TEBE SVETSKI PRVAK 07:00 Sport 0
Blic/Alo/Đ.M. TAČNO DA JE UMRO OD SMRZAVANJA, ALI... Oglasili se prijatelji glumca koji je preminuo na klupici i otkrili nove šokantne detalje, odbijao je pomoć zbog ovoga! 16:56 Razonoda 1
Alo/Đ.M. UMRO JE NA KLUPICI ODBAČEN OD SVIH! Ovo je glumac koji je preminuo od posledica smrzavanja u Novom Sadu! 19:30 Vip 2
''BEOGRAD NIJE KRIV ŠTO SAM BILA ALKOHOLIČARKA'' Ava Karabatić o životnim traumama, priznala od čega živi nakon očeve smrti (VIDEO) 21:40 Vip 0
''NEĆU OVO DA KOMENTARIŠEM, SKANDALOZNO'' Branko Babić opleo po obrvama estrade, a ovu damu je jedino pohvalio: ''Čista 10!'' (VIDEO) 20:00 Vip 0
"PLAKALA JE KAO KIŠA" Anđela Đuričić otkrila šta joj je majka rekla nakon finala: "Tata me je iznenadio" 08:55 Vip 0
OVO JE PRVA STVAR KOJU JE URADIO ODMAH NAKON PROGLAŠENJA POBEDE! Gastoz šokirao potezom, ona ostala nema kada je ugledala scenu! (VIDEO) 11:30 Vip 0
“IVAN NEMA OSEĆAJ ZA DETE, KRIVI GOCU ZA SVE” Jelena otkrila nepoznate detalje Marinkovićevog odnosa sa ćerkom 03:01 Vip 0
SVETSKI ŠAMPIONI Dejan Kijanović, član tima 50+ koji je postao prvak sveta za Alo! poručuje: Naš fokus su Srbija, košarka i zlatna medalja (VIDEO) 18:02
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
DOK SU PLENUMAŠI ŠTEDELI, MILOŠ PLATIO TERAPIJU Student sam uplatio 520.000 za kolegu, postavili smo i kutiju pomoći! 22:09 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 23. JUL Bikovi, slušajte šta vam srce govori, Blizanci su na udaru retrogradnog Merkura, Lav treba da uspori 19:34