MAMA, KUPI MI IGRAČKU! Decu treba naučiti da cene ono što imaju, uradite ovo i prestaće da cmizdre 20:30
BATINE NISU REŠENJE Uradite ove 4 stvari i dete će vas više poštovati, morate postaviti granice 20:02
POZNATI VODITELJ DONEO ŠOK ODLUKU! Nakon toliko godina morao je da preseče: "To će zauvek ostati velika tuga u mojoj duši" 06:30 Vip 0
NATALIJA NE ŽELI BITI MAJKA I TO JE NJENA KONAČNA ODLUKA "Nemam osećaj da moram da budem roditelj kako bih živela srećno": 17:25
"ŠTA ĆE MOJE DETE BEZ MENE" Jovana Joksimović priznala da živi u strahu, evo i zbog čega! 15:40 Vip 0
NI DVE, NI TRI Deca su najzahtevnija kada napune ovoliko godina, bukvalno cmizdre zbog svake sitnice 19:03
MOJE DETE SE PRETVORILO U DERIŠTE Roditelji mahom greše kada vaspitavaju decu, nisu ni svesni koliko ih kvare 19:03
DETE MI TERA INAT Evo zašto je dobro imati tvrdoglavog mališana, to im može pomoći u ovim situacijama 19:02
8 OBRAZACA VASPITANJA KOJI KVARE DECU Postaće toksični, neće imati sposobnost da izgrade zdrave odnose u odraslom dobu 14:17
POZNATI VODITELJ DONEO ŠOK ODLUKU! Nakon toliko godina morao je da preseče: To će zauvek ostati velika tuga u mojoj duši! 13:05 Vip 0
''PUĆI ĆE JEDNOG DANA I BOG ZNA ŠTA ĆE NAPRAVITI'' Seka Aleksić očitala lekciju roditeljima koji sinovima ne dozvoljavaju da plaču 17:00 Vip 0
MOJA DECA IMAJU DOZVOLU DA LAŽU Mama otkriva zašto im dopušta ono od čega mnoge hvata jeza, ima dobar razlog 20:02
MAMA NIJE GLAVNA Ove 3 stvari su razlog zašto se konstantno raspravljate sa decom, postavite granice na bolji način 21:00
"MALI ZNACI" DA STE MOŽDA PREVIŠE OPSEDNUTI SVOJIM DETETOM Ukoliko se pronađete u njima, vreme je da se menjate 16:22
ŽELIM DA ISKOČIM IZ KOŽE Mame su nervozne zbog jednog sindroma, evo kako menja njihovo raspoloženje 20:00
NE ŽIVIM SA SINOM Andrija Kuzmanović dobio dete sa drugaricom, sada prvi put progovorio o roditeljstvu 12:40 Vip 0
BLAG SAM OTAC, BOJANA JE STROGA MAJKA Nikola Rokvić otkrio istinu o tome kakav je roditelj 14:30 Vip 1
PRIČE IZ SRBIJE: U neke bolnice se nije ulagalo 100 godina. Evo kako danas izgledaju (VIDEO) 20:00 Vesti 0
PRODAJE SEOSKO DOMAĆINSTVO ZA 100.000E! Zadrugarka pokazala gde je odrasla bez roditelja - baka napravila dramu (VIDEO) 21:00 Vip 0
''BEOGRAD NIJE KRIV ŠTO SAM BILA ALKOHOLIČARKA'' Ava Karabatić o životnim traumama, priznala od čega živi nakon očeve smrti (VIDEO) 21:40 Vip 0
''NEĆU OVO DA KOMENTARIŠEM, SKANDALOZNO'' Branko Babić opleo po obrvama estrade, a ovu damu je jedino pohvalio: ''Čista 10!'' (VIDEO) 20:00 Vip 0
"PLAKALA JE KAO KIŠA" Anđela Đuričić otkrila šta joj je majka rekla nakon finala: "Tata me je iznenadio" 08:55 Vip 0
OVO JE PRVA STVAR KOJU JE URADIO ODMAH NAKON PROGLAŠENJA POBEDE! Gastoz šokirao potezom, ona ostala nema kada je ugledala scenu! (VIDEO) 11:30 Vip 0
“IVAN NEMA OSEĆAJ ZA DETE, KRIVI GOCU ZA SVE” Jelena otkrila nepoznate detalje Marinkovićevog odnosa sa ćerkom 03:01 Vip 0
SVETSKI ŠAMPIONI Dejan Kijanović, član tima 50+ koji je postao prvak sveta za Alo! poručuje: Naš fokus su Srbija, košarka i zlatna medalja (VIDEO) 18:02
"CRNA GORO, STIDI SE!" Jovan proveo dan na plaži u Grčkoj za siću, njegova slika sve govori 13:34 Vesti 0
MONSTRUM IZ BAJINE BAŠTE ŽENI POLOMIO LOBANJU PRE UBISTVA Obdukcija pokazala kako su ustreljeni sin i majka 12:35 Hronika 0
ŽIKA JAKŠIĆ IMAO MOŽDANI UDAR Ova dva simptoma javljaju se danima pre šloga, a mnogi ih ignorišu 12:40