SAHRANJEN MARKO IZ VETERNIKA Krenuo na pecanje, pa nestao bez trag, njegovo telo pronađeno je u kanalu 14:42 Hronika 0
KAD NA GROBU PIŠE GODINA ROĐENJA I SMRTI, ONA CRTICA IZMEĐU, TO JE ŽIVOT Veternik u suzama od kad su izvukli Markovo telo iz vode 13:41 Hronika 0
"ISTINA JE, PRONAŠILI SU TELO MOG SINA" Markova majka smogla snage za najbolniju rečenicu 23:57 Hronika 0
POŽAR! VATROGASCI U AKCIJI U ZVEZDARSKOJ ULICI Crni dim izbija iz kuće, evo šta je i dalje misterija! (VIDEO) 18:02 Hronika 0
OVO JE DEČAK (16) KOJI JE POGINUO U VETERNIKU Vozio je motocikl kada mu je izleteo "fijat" i udario ga 10:22 Hronika 0
Milica Ljutić OVO SU SUPRUŽNICI PRONAĐENI U ŠAHTU U VETERNIKU Ćerka se potresnim rečima oprostila od roditelja 18:28 Hronika 0
Suzana Trajković NOVI DETALJI, BRAČNI PAR ZAJEDNO UŠAO U ŠAHT, UBRZO IH TAMO NAŠLI MRTVE Kamera snimila trenutak 16:48 Hronika 0
Alo/Mediji U VETERNIKU PREGOVARAČI SPREČILI TRAGEDIJU Pretio bombom, 16 sati ga ubeđivali da se preda 22:47 Hronika 0
Alo!/Mediji SASLUŠAN PA POSLAT NA PSIHIJATRIJU Epilog drame u Novom Sadu: Momir nedavno došao iz Nemačke, komšije spekulišu da je upao u dugove 13:37 Hronika 0
Alo!/Mediji OVO JE MOMIR KOJI JE PRETIO DA ĆE SE RAZNETI BOMBOM Predao se, saobraćaj pušten kroz ulicu (FOTO) 11:10 Hronika 1
Alo!/Mediji KOMŠIJE U ŠOKU ZBOG POLICIJSKE OPSADE U VETERNIKU "Pa on odavno ne živi tu, mislili smo da je u Nemačkoj" 09:51 Hronika 0
Alo! OPSADA U VETERNIKU UŠLA U 13. SAT Muškarac i dalje preti da će aktivirati bombu! 08:15 Hronika 0
Alo!/Telegraf.rs ZABARIKADIRAO SE U GARAŽI I PRETI DA ĆE SE RAZNETI BOMBOM! Evo šta se krije iza dramatične sutuacije u Novom Sadu! (FOTO) 22:27 Hronika 0
Alo!/Mediji DETALJI DRAME U NOVOM SADU Komšije o čoveku koji preti da će se razneti bombom: ''Nismo ni znali da je tu, mislili smo da je u Nemačkoj'' (FOTO) 21:48 Hronika 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0