KAD JE MONAH NA OSTROGU VIDEO BORU IZUSTIO SAMO JEDNO Kum se obratio porodici rokera, pa otkrio detalj za koji niko nije znao 12:48 Vip 0
BORINA ĆERKA U SUZAMA NAPUSTILA KOMEMORACIJU Tamara izjurila iz sale, ne može da sakrije bol 12:33 Vip 0
BORA JE PRE DVE GODINE IZABRAO SVOJU VEČNU KUĆU Prvi se obratio gradonačelnik Čačka, cela sala u suzama! 11:39 Vip 0
BORIN PRIJATELJ TAKSIJEM STIGAO IZ GRČKE Bio je bubnjar u rokerovom prvom bendu: Prekinuo sam odmor! 10:50 Vip 0
KOMEMORACIJA BORI ĐORĐEVIĆU Prijatelji skrhani bolom, evo ko je prvi stigao ispred Kulturnog centra 10:34 Vip 0
ZBOG OVOG DETALJA PLAČE CEO ČAČAK Pred komemoraciju stigao ogroman venac, simbolika posebno boli! 10:06 Vip 0
ŽARKOVOJ ĆERKI SE SLOŠILO NA KOMEMORACIJI Asju porodica drži da ne padne, potresne scene u pozorištu 12:10 Vip 0
KUM MIMA KARADŽIĆ SLOMLJEN OD BOLA Glumac ne može da dođe sebi zbog smrti prijatelja Žarka Lauševića 11:56 Vip 0
MUK U SALI NAKON GOVORA MIME KARADŽIĆA! Glumac izrecitovao omiljenu pesmu kuma Žarka Lauševića! 11:46 Vip 0
ANITA, LJUTIĆE SE ŽARKO!: Irfan Mensur održao govor, pa se posebno obratio Lauševićevoj supruzi zbog jedne stvari 11:34 Vip 0
PRVI PUT U JAVNOSTI NASLEDNICI ŽARKA LAUŠEVIĆA Sin Dušan i ćerka Asja nemi od bola, jedva stoje na nogama 11:27 Vip 0
SUPRUGA I DECA U SUZAMA NA KOMEMORACIJI ŽARKU LAUŠEVIĆU Bolne scene i minut ćutanja slomili sve 11:17 Vip 0
PRIZOR KOJI JE ZATEKAO SVE! Detalj na bini na komemoraciji Žarku Lauševiću tera suze na oči 11:05 Vip 0
NIKO SE NIJE USUDIO DA GOVORI O TOME Otkriveni do sada nepoznati detalji života Žarka Lauševića 08:29 Vip 1
Kurir/Alo/N.D. KOMEMORACIJA TANASIJU UZUNOVIĆU Sala Narodnog pozorišta odzvanja od jecaja, kolege se opraštaju od legendarnog glumca 13:05 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0