ZVANIČNO U PLANU Budžetom za narednu godinu predviđeno 87 miliona evra za redovno služenje vojnog roka 13:13
"BRIJAČ, ČETKICA ZA ZUBE I FOTOGRAFIJA PSA" Mladići iz Srbije uveliko se spremaju za služenje vojnog roka, a evo šta planiraju da ponesu u kasarnu 09:50 Vesti 0
"SRAMOTA, OVO JE ZA PLAKANJE!" Srpski influenser se sprema za vojni rok, pakuje ulje za skidanje šminke, pincetu i lak za kosu! 16:10 Vip 0
U VOJSKU I AKO NE ŽIVITE U SRBIJI! Obavezan vojni rok možete da izbegnete samo na jedan način, ali vam se neće svideti 10:17 Vesti 1
VIŠE MUŠKARACA U SALONIMA NEGO U EŠALONIMA Jadranka iz Čačka ima tri sina i odužila je dug državi i to kao - mitraljezac (FOTO) 15:04 Vesti 0
"PROTIV VOJNOG ROKA SU SAMO ONI KOJI SU PROTIV DRŽAVE!" Srpski general Vladimir Lazarević ekskluzivno za Alo! o značaju služenja vojske 06:00 Vesti 1
STIGAO VAM POZIV ZA VOJSKU, A ZAPOSLENI STE: Šta se dešava sa platom i u kom slučaju dobijate otkaz 21:14 Vesti 0
Stiže poziv za vojsku, a vi ste zaposleni? Samo u 1 slučaju mogu da vam daju otkaz, a evo i šta je sa platom 18:33 BIZ 0
KADA PRVI POZIVI ZA VOJSKU STIŽU NA ADRESE: General-major Tiosav Janković otkriva sve što niste znali! Kako izgleda obuka i koje će godište prvo dobiti poziv 19:42 Vesti 0
IMAM DVOJICU, IMA DA IDU! Evo kako su beogradske majke odgovarale na pitanje da li bi slale sinove u vojsku 10:48 Vesti 0
EVO KAD BI MOGAO DA POČNE OBAVEZNI VOJNI ROK Oglasio se premijer Vučević i otkrio detalje 15:07 Vesti 1
"MINISTRI SU PODRŽALI VRAĆANJE VOJNOG ROKA" Vučić se oglasio posle sednice Vlade Srbije 14:10 Vesti 69
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
"MOJA ĆERKA SE NE OSEĆA BEZBEDNO U KUĆI" Otac otišao na TV i izgovorio ovo: Policija mu za petama, sumnjaju da je ubio svoje dete 23:40 Vesti 0
UBISTVA U ISTOČNOM LONDONU Policija ignorisala dokaze i propustila priliku za privođenje 23:43 Vesti 0
KAKO POLICIJA NIJE REAGOVALA NA OVAKVO PONAŠANJE? Još jedan dokaz da se Bjanki smučio Kanje, a on ne prestaje da je "teroriše" 22:06
LUDNICA U ISTANBULU Gudurić asistirao, Hejs Dejvis srušio Pariz u poslednjoj sekundi za radost Zvezde i Partizana (VIDEO) 21:43