SMRT JU JE SPREČILA DA ISPUNI OVU ŽELJU Sestra Merime Njegomir nije dočekala da se ovaj plan ostvari! 14:40 Vip 0
SESTRA MERIME NJEGOMIR NIJE PRISUSTVOVALA NJENOJ SAHRANI Umrle od iste bolesti, a evo zašto je tada bila sprečena! 14:30 Vip 0
DUGO SE BORILA, VIŠE NIŠTA JE NE BOLI: Ćerka Merime Njegomir slomljena od bola, kroz suze otkrila sve o tetkinim poslednjim danima! 14:19 Vip 0
IMAM METASTAZE, SADA JE NAJTEŽE Sestra Merime Njegomir imala je osam karcinoma, a zbog ovoga je ćutala o svemu! 14:03 Vip 0
N.Denda "IMAM METASTAZE, SADA JE NAJTEŽE" Sestra Merime Njegomir više od 20 godina vodi borbu sa opakom bolešću: Imala sam osam karcinoma! 09:45 Vip 0
24sedam/Alo/K.G. PODMETALI SU JOJ NOGU! Sestra Merime Njegomir otkrila sve o pevačicinoj poslednjoj neostavrenoj želji 08:34 Vip 1
Alo/Đ.M. SESTRA MERIME NJEGOMIR I DALJE NEUTEŠNA! U potresnoj objavi otkrila detalje poslednjeg razgovora: Rekla si mi da si umorna, a onda su mi javili... 11:19 Vip 0
Grand/Alo/Đ.M. SVI ĆE SE OPROSTITI OD TEBE, A JA NEĆU! Sestra Merime Njegomir neće prisustvovati sahrani, a reči kojima se oprostila od nje slamaju srce! 10:24 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"GOVORE: BIĆE TO MONSTRUOZNA KATASTROFA ZA VAS!" Šta je stavljeno na kocku u sukobu u Ukrajini? 17:57 Vesti 0
NAJNOVIJI SNIMCI SA FRONTA Rusi bacili bombu PRAVO NA GLAVU ukrajinskog vojnika (VIDEO) 17:51 Vesti 0
PROVERITE HOLESTEROL Jedna promena može uticati na rizik od Alchajmerove bolesti, upozoravaju doktori 17:05