KAKVA PRIČA Sutra igra protiv Zvezde, a za 18. rođendan dobio poklon o kojem mnogi mogu samo da sanjaju 13:27
GEORGINA RODRIGEZ I RONALDO IZNENADILI FANOVE Pobegli na kratak odmor, fudbalera nikad niste videli ovakvog 20:49
HOTEL PRODAJE KREVET NA KOM JE SPAVAO RONALDO Njihov biznis plan zaintrigirao mnoge, evo koliko ga cene 10:33 Vesti 0
ALO, RETRO: Za mnoge najveći ikada, skandal majstor i čuvena noć koja je Brazil zavila u crno - Ronaldo 10:22
MITAR U ZAGRLJAJU SA RONALDOM, ALI NE ONIM NA KOG STE PRVO POMISLILI Srbin se oduševio kada je video legendu, o njihovom susretu svi pričaju (VIDEO) 23:27
FOTOGRAFIJA ZA ISTORIJU Sreli se Kristijano i "pravi" Ronaldo, svi pričaju u momentu za sva vremena (FOTO) 19:10
BOSANAC UMALO POVREDIO RONALDA! Isplivali novi ŠOK SNIMCI: Pogledajte trenutak napada na slavnog fudbalera u Bosni (VIDEO) 10:17 Sport 0
PRVO SE KRSTIO, A ONDA STAO NA "LUDI KAMEN" Ronaldo se oženio ovom lepoticom, gala venčanje na Ibici (FOTO) 16:13 Sport 0
GEORGINA RODRIGEZ U SPOTU LATINO PEVAČA Pokazala plesno umeće u zanosnoj crvenoj haljini, a pojavljuje se i Ronaldo 15:26
PET GODINA LAŽI, NA IVICI SMO AMBISA Navijači Valjadolida napadaju Ronalda, Brazilac prolazi kroz pakao 14:52 Sport 0
OVO JE NEPROCENJIVO Pogledajte Ronaldov izraz lica kada je čuo da je Milinković-Savić MVP (VIDEO) 10:17 Sport 0
Naj žena GEORGINA RODRIGEZ OBJAVILA DIRLJIV SNIMAK, KOJI JE RAZNEŽIO CEO SVET Mališani potrčali Ronaldu u susret 11:15
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
KRVOLOČNI UKRAJINCI MASAKRIRALI SEVERNOKOREJSKE VOJNIKE: Hvale se se kako ih je "pobio" DEDA MRAZ (VIDEO) 21:55 Vesti 0