DOKTORKA RADMILA STOJI IZA ČAROBNOG IZGLEDA SLAVNE GLUMICE Dala je 300.000 evra na operacije i svi kažu da je nestvarno lepa 17:17
CRNA HALJINA KAKVU JOŠ NISTE VIDELI Prozirna i lepršava kao iz bajke, a grudi pridržavaju samo 2 sitnice 18:04
DOBITNA KOMBINACIJA LINDSI LOHAN Glumica zablistala u stilu koji obožava i Gvinet Paltrou, a vi ćete odmah potrčati da kupite ovaj detalj 21:05
U DUGOJ HALJINI SA VELIKIM PROREZOM PRIVUKLA SVE POGLEDE Lindzi Lohan se iznenada pojavila na premijeri kultnog filma 11:28
LINDZI LOHAN SE PORODILA Glumica na svet donela dečaka, a evo koje ime su roditelji izabrali za dete 21:55 Vip 0
NIJE SE SKIDALA SA OPIJATA, A SADA UREĐUJE DEČIJU SOBU! Lindzi Lohan odbrojava sitno do porođaja, a svaki njen korak prati ona! 13:00 Vip 0
NEKADA JE UŽIVALA U RASKALAŠNIM ŽURKAMA, A SADA UREĐUJE DEČIJU SOBU Lindzi Lohan broji sitno do porođaja 16:12
Alo/J.J. ALKOHOL I DROGA SU JE UNIŠTAVALI Sa propalom zvezdom niko nije želeo da radi, a danas je ne biste prepoznali 23:59 Vip 0
24sedam/Alo/K.G. NISMO IZLAZILE IZ KLUBOVA I SAMO SMO PILE! Paris Hilton progovorila o skandaloznoj prošlosti i otkrila nove šokantne detalje burnog i raskalašnog života 08:55 Vip 0
Alo/I.G. UDAJE SE! Zvali su je divljom devojkom Holivuda, ali je neukrotiva glumica dokazala suprotno 17:00 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DECA SE IGRALA BLIZU MAJKE U TRENUTKU TRAGEDIJE Jedna osoba je mrtva, druga povređena u Italiji 17:26 Vesti 0
"OVAJ SPORAZUM ĆE USKORO BITI POTPISAN" Moskva sprema strateško partnerstvo sa nuklearnom silom! 16:08 Vesti 0
POZNATI GASTROENTEROLOG OTKRIVA Ren bolje od lekova čisti pluća i bronhije, a evo kako ga treba uzimati 16:26