OD SUTRA KREĆE SANKCIONISANJE VOZAČA, FOKUS NA OVE 4 GRUPE! Ako učine ove prekršaje, dobijaju kazne 14:27 Vesti 0
POČELA AKCIJA "FOKUS NA PUTU"! Nećete verovati koliko je otkriveno saobraćajnih prekršaja! 09:06 Vesti 0
NASTAO PRAVI HAOS Devojku zaustavila policija zbog više prekršaja, a kad se oglasila njena sestra... 15:40 Razonoda 0
ZAŠTO GA ZOVU OGNJENA MARIJA! Balkanski put koji pravi pare i štedi vreme, ali dolazi sa visokom cenom po mnoge!(VIDEO) 17:55 BIZ 0
Alo.rs NAJVIŠE PREKRŠAJA ZBOG PREBRZE VOŽNJE Policija za prvomajske praznike sprovela pojačanu kontrolu saobraćaja 09:07 Vesti 0
Alo!/V.P. MORTUS PIJAN UHVAĆEN ZA VOLANOM Policija kod Smedereva zaustavila vozača sa 4,82 promila alkohola u organizmu 07:13 Hronika 0
Blic/Alo/E.B. STEFAN KARIĆ JE VEĆ BIO U ZATVORU Detalji iz njegove mračne prošlosti ostavljaju bez teksta, sada osumnjičen da je navodno "unakazio" našu starletu! (FOTO) 12:43 Vip 0
Alo.rs OGLASIO SE MUP SRBIJE Završena sedmodnevna međunarodna akcija, a evo zbog čega su vozači najčešće padali! 13:13 Hronika 0
Alo!/RINA I UŽIČANI ZA PRAZNIKE DIVLJALI NA DRUMOVIMA! Napravili preko 600 prekršaja, pijani vozač u Bajinoj Bašti ''naduvao'' 2,38 promila! 20:14 Hronika 0
Alo!/Mediji OGLASIO SE MUP: Rezultati pojačane akcije saobraćajne policije poražavajući! 09:45 Hronika 0
Alo!/Novosti BAHATI VOZAČI PREDNJAČE U PREKORAČENJU BRZINE I PROLASKU NA CRVENO SVETLO Za godinu dana 40.000 prestupa 15:25 Hronika 0
Alo!/RINA ZA SAOBRAĆAJNU POLICIJU NEMA POVLAŠĆENIH Samo u Čačku za jedan dan napisano 419 kazni, a ovo su prekršaji koje su vozači najčešće činili 16:16 Hronika 0
Alo!/Novosti U JUŽNOJ BAČKOJ ZA DAN SANKCIONISANO 429 VOZAČA Iz saobraćaja isključeno tri vozila, troje ljudi zadržano zbog vožnje u pijanom stanju 21:45 Hronika 0
Alo!/Mediji BIO POD ZABRANOM, PIJAN I DROGIRAN Deset prekršaja zastarelo vozaču BMW koji je učestvovao u nesreći na Zrenjanincu 08:40 Hronika 0
Novosti/Alo! VOZIO SA 2,40 PROMILA ALKOHOLA U KRVI Prekršajna prijava za nasilničkog vozača iz Srbobrana 16:34 Hronika 0
Alo.rs NE SEDA ZA VOLAN TREZAN Grk za 48 sati dva puta isključen iz saobraćaja jer je pijan vozio kamion! 20:01 Hronika 0
Mediji/Alo! EVIDENTIRANO 24.716 PREKRŠAJA Statistika Saobraćajne policije u Kraljevu, 28 odsto više prekršaja nego prošle godine 14:11 Hronika 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 14. JUN Bikovi, oslonite se na intuiciju, Vaga rešava nesporazume, Škorpije, pripazite na finansije 19:15