OTKRIVAMO KADA SE MILJANA KULIĆ VRAĆA U ELITU Šok obrt, svi su je očekivali večeras, a ovo je tačan datum njenog ulaska! 21:30 Vip 0
"POKUŠALA SAM DA SE UBIJEM, LOMILA SAM TELEVIZORE" Milica saopštila da je na lekovima za smirenje, ispričala skandalozne detalje! 07:50 Vip 0
EPSKI ULAZAK U ELITU Trudna Milica napravila pometnju na imanju, obratila se ovim rečima! 07:20 Vip 0
OVO JE KONAČAN SPISAK SVIH UČESNIKA FARME 8! Njegov ulazak šokiraće mnoge, slede žestoki sukobi od samog početka! 20:30 Vip 0
OTKRIVAMO SVE O NOVIM PRAVILIMA ZA ULAZAK U EU! Ostavljaćemo otiske prstiju i slike, a od marta KREĆE I NAPLATA 06:00 Vesti 0
TRUDNA MILJANA ZANEMELA ZBOG OVE INFORMACIJE Saznala šta Marija sprema napolju, nastao haos u Beloj kući, više ništa neće biti isto! 09:45 Vip 0
ONA JE PRVA UČESNICA FARME 8 Na imanje će se spustiti helikopterom, najavila spektakl, a jedan detalj će vas šokirati 09:00 Vip 0
ONA VEČERAS ULAZI U ELITU 8! Sprema se lom u Šimanovcima, zadrugari ni ne slute šta ih čeka! 19:39 Vip 0
NIŠTA OD NJENOG ULASKA U ELITU 8 Poznata rijaliti učesnica nije prošla lekarski pregled, otkriveni detalji 19:10 Vip 0
OVAKO ĆE BITI SPOJENE ELITA I FARMA 8 Željko Mitrović pred početak rijalitija otkrio sve detalje 19:40 Vip 0
POTVRĐEN JOŠ JEDAN UČESNIK ELITE 8! Kršni i istetovirani Crnogorac već najavio haos, ženama neće biti dobro kada ga ugledaju! 13:16 Vip 0
POTVRĐEN JOŠ JEDAN UČESNIK ELITE 8! Bio je favorit u Zvezdama Granda, o njegovoj svađi sa Karleušom i Marijom brujao je region, a sada sprema haos 09:36 Vip 1
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DA LI VAS NADUTOST I GASOVI MUČE SVAKI DAN? Otkrijte uzrok i rešenje koje stvarno pomaže! 09:00 Vesti 0