Alo/E.B. CECA SLAVKOVIĆ JE DANAS NEPREPOZNATLJIVA Hipnotisala je i zavela Željka Joksimovića, odjednom nestala, a evo čime se sada bavi! (FOTO) 07:23 Vip 0
Alo/E.B. OTKRIVENA PRAVA ISTINA O CECI SLAVKOVIĆ Svi su mislili da se povukla sa javne scene, ali sve je bila laž, šokantni detalji konačno isplivali 16:43 Vip 0
najžena.rs BILA JE PRVA DEVOJKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: U momentu najveće popularnosti, diva prelepog glasa je nestala je sa scene, a evo kako sada izgleda 18:41
Kurir/Alo/K.G. SVI MISLE DA SE CECA SLAVKOVIĆ POVUKLA Evo gde je i šta radi pevačica, progovorili njeni bliski prijatelji! 08:47 Vip 0
Objektiv/Alo/K.G. OVA PEVAČICA JE BILA U LJUBAVI SA ŽELJKOM JOKSIMOVIĆEM! Prepustila ga je koleginici, a onda se odjednom povukla sa estradne scene 20:28 Vip 0
najžena.rs BILA JE PRVA DEVOJKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: U momentu najveće popularnosti, nestala je sa scene, a razlog je suviše ličan 11:11
Alo/I.G. BILA JE NJEGOVA PRVA JAVNA LJUBAV! Željko Joksimović nikada nije pričao o njihovom odnosu, a ona se povukla sa scene! 18:03 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DRAMA U CRNOJ GORI, VIŠE ŠKOLA DOBILO DOJAVU O POSTAVLJENIM BOMBAMA! Deca i zaposleni hitno evakuisani! 09:06 Vesti 0
U PONEDELJAK ĐACI NE DOLAZE U ŠKOLU! Počinje jesenji raspust za učenike osnovnih i srednjih škola! 08:59 Vesti 0