KUGLE PADAJU U ZABORAV Na novogodišnju jelku se sada stavljaju ovi ukrasi za kojima je poludeo ceo svet! 15:56
MINIJATURNA JELKA JOVANE JEREMIĆ! Dva ukrasa na vrhu imaju veliku simboliku: ''2024. godina mi je bila teška u svakom smislu'' 12:18 Vip 0
DA VAS U 2025. NE POTERA BAKSUZ, VEĆ SREĆA Okitite jelku na ove datume i sve želje će vam se ostvariti! 20:33
FENG ŠUI PRAVILA ZA UKRAŠAVANJE JELKE Privucite novac i ljubav u 2025. godini pomoću ukrasa i boja 20:45
POZNATI PAR KOJI OČEKUJE BEBU OKITIO STAN! Skrasio se nakon svih rijaliti drama, evo kako njegova trudna devojka ukrašava jelku 22:25 Vip 0
NOVOGODIŠNJI UKRAS IZ 90-TIH VRAĆA SE NA VELIKA VRATA Svi smo ga obožavali kao klinci, a jelka je bila kraljevski veličanstvena 13:58
PRVA ESTRADNA JELKA! Aleksandra Mladenović prva okitila stan, u njen dom već stigla novogodišnja atmosfera 22:45 Vip 0
NOVOGODIŠNJA BAJKA U DOMU DARE BUBAMARE Pevačica oduševila, kadrovi su nestvarni, a tek kad vidite jelku! 14:45 Vip 0
PRODATA JEDNA OD NAJSTARIJIH JELKI Kupljena 1920. za 6 penija, sada vredi pravo bogatstvo 15:54 BIZ 0
Alo.rs TAJNA KIĆENJA JELKE Mnogi veruju da je poreklo ovog običaja hrišćansko, a da li je baš tako? 20:34 Vesti 0
alo.rs/S.Ć. Pretnju po zdravlje mogu da predstavljaju i ukrasi i lampice: Da li ste čuli sindrom novogodišnje jelke 16:17 Žena 0
alo.rs/S.Ć. DA UKRASITE JELKU BOLJE OD KOMŠIJE Pet trikova učiniće vaše novogodišnje drvo savršenim 00:57 Žena 0
Alo/N.S. PRAZNIČNA RASKOŠ U ZAMKU OD 50 MILIONA EVRA: Zavirite u dvorac Dragane Mirković (FOTO/VIDEO) 14:15 Vip 0
Alo/M.Č. PRAZNICI NAM STIŽU Ljupka pozirala ispred jelke, a svi primetili samo „dve kugle“ (FOTO) 14:55 Vip 0
ALO.RS/S.Ć. JOŠ NIJE KASNO DA ZABLISTATE Pet saveta kako da okitite novogodišnju jelku bolje od komšije! 11:00 Žena 0
Alo/K.G. NE KRIJE ODUŠEVLJENJE! Golubović pokazao ljubavnu oazu i kako napreduje kićenje jelke, a ono što radi Kristina je hit! (FOTO) 19:52 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
POSLEDNJI NEDELJNI HOROSKOP U 2024. GODINI Pre nego što uđete u 2025. promenite jednu stvar, od 23. do 29. decembara je ključan pariod 17:29
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31