Star/Alo/A.J. ODREKLA SE SINA Zolu majka ostavlja bez ičega, briše ga iz testamenta, a sve zbog ovoga! 16:20 Vip 0
Pink/Alo/A.M. SIGURNO ĆU JE TUŽITI Bivša zadrugarka otkrila sve o sukobu sa Viki, pa priznala da li je u kontaktu sa Bosom Čolić 16:14 Vip 0
Alo/N.D. MILJANU JE NEMOGUĆE PROMENITI! Bosa Čolić za Alo! progovorila o odnosu Zole i Miksi, o Viktoriji, kao i porocima svog sina 07:00 Vip 0
Pink/Alo/A.M. NE ZNAM ŠTA MU JE U GLAVI Bosa Čolić se oglasila povodom nove snajke, evo šta je rekla i da li će je prihvatiti 18:18 Vip 0
Pink/Alo/A.J. NE SLAŽE SE SA NJEGOVOM ODLUKOM Oglasila se Bosa nakon Zolinog raskida, evo zašto podržava Nevenu 07:18 Vip 0
Svet/Alo/Đ.M. MILJANA DOBIJA ZABRANU ULASKA U BOSNU?! Zolina majka povukla drastičan potez nakon stravičnih pretnji Kulićeve, otkriveni detalji 11:34 Vip 1
Pink/Alo/Đ.M. BIĆE UBIJEN, NAĆI ĆEŠ GA U RECI Zolina majka dobija stravične poruke nakon Miljanine diskvalifikacije, obelodanila javno sve 16:47 Vip 0
Alo/ Nina Denda ONA JE ZA LUDNICU ILI ZATVOR Zolina majka Bosa za Alo! nakon Miljanine diskvalifikacije 14:14 Vip 3
Pink/Alo/Đ.M. UBIĆE NEKOGA U ZADRUZI Zolina majka drhti u suzama nakon haosa njenog sina i Miljane, Bosa potpuno van sebe 22:32 Vip 1
Alo/N.D. VRATILI SE NA STARO Javnost zgrožena uvredama Miljane i Zole, pominjali Bosu i Mariju 09:59 Vip 1
Pink.rs/Alo/N.D. ONA JE POKUŠALA DA GA UBIJE Zolina majka žestoko oplela po Miljani, pa poručila da nije ni za jednog muškarca 11:05 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. MILJANA JE SPREMNA NA SVE Zolina majka u strahu nakon njegovog haosa sa Kulićevom i izjava ljubavi: Samo da se ne ponovi isto 22:40 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. MARIJA KUPUJE KONDOME DA JOJ ZET JE*E ĆERKU Zolina majka ne može više da ćuti, nikad gore izvređala porodicu Kulić 22:13 Vip 0
Alo/A.M. TUŽBA ZA MILJANU Bosa Čolić besna na bivšu snajku, poručila Zoli da se skloni od nje: Imam sve dokaze i poruke 07:28 Vip 2
Pink/Alo/A.M. U STRAHU SAM, LUDIM Nakon skandala Miljane, Bebice i Zole oglasila se Bosa Čolić i otkrila da sumnja da se Macanović bavi crnom magijom 20:34 Vip 0
Pink/Alo/A.M. ON JE POD UTICAJEM KULIĆA! Nakon Miljaninog i Nenadovog skandala zbog Zole, oglasila se Čolićeva majka Bosa! 21:30 Vip 0
Pink/Alo/A.M. ZOLINA MAJKA UZVRATILA UDARAC MILJANI KULIĆ! Bosa odgovorila na optužbe da je ku*va i loša majka, donela je i šokantnu odluku! 15:48 Vip 0
Alo/Đ.M. ZAVRŠIĆE U KOLICIMA I RASPAŠĆE SE OD RAKA! Užasne kletve Miljane Kulić, ovo nikada niko nije izgovorio u rijalitiju! (VIDEO) 11:07 Vip 2
S.Telegraf/Alo/Đ.M. PRETI MI I NAZIVA ME KU*VOM! Miljana pravi Zolinoj majci pakao od života, Bosa očajna otkriva detalje psihičke torture i kroz šta sve prolazi! 14:54 Vip 2
Pink/Alo/I.G. IMA TRAUME POSLE MILJANE KULIĆ! Oglasila se Zolina majka, evo šta kaže o vrelim akcijama svog sina i Deniz kao potencijalnoj snajki! 21:56 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
AKO OVO NE URADITE, TO JE VELIKI GREH ZA POKOJNIKA Veruje se da sveća zapaljena za Mitrovske zadušnice gori do sledećih Zadušnica 06:00 Vesti 0
JEZIVA SCENA ZA DENVER, MAREJ KAO DA SE ZAKUCAO U KAMION Kako li je glavni Jokićev pomoćnik ovo preživeo? (VIDEO) 08:42