MOJA MAMA SE SMRTNO UVREDILA KAD JE ČULA KOJE IME SAM IZABRALA ZA ĆERKU Sada mi zbog toga pravi pakao od života, svaki dan se svađamo 12:55
POREDE JE SA MAJKOM, A ONA OVAKO ODGOVARA Nikolija objavom pokazala šta misli o tome, mreže gore! 13:37 Vip 0
I NA SAMRTI ME PONIŽAVALA Jeziva ispovest ćerke koja je prošla pakao sa majkom, "suzu nisam pustila za njom" 19:46
NOSE ISTU ODEĆU, SVI MISLE DA SU BLIZNAKINJE Ljudi ostanu u čudu kad shvate da su MAJKA I ĆERKA, evo koliko godina imaju (VIDEO) 18:30 Razonoda 0
"UZELE SU MI DETE IZ NARUČJA..." Svetlana pronašla svoju ćerku posle 40 godina, iznenadila se gde je odrastala! 21:46 Vesti 0
KAD SE OVE BOMBE POJAVE, PADAJU VILICE Nema šanse da pogodite koja je majka, a koja ćerka (FOTO) 14:40 Razonoda 0
"MRZIM SVOJU ĆERKU, NE MOGU DA JE PODNESEM" Majka izazvala bes na društvenim mrežama (FOTO) 18:02 Vesti 0
KO JE MAJKA, A KO JE ĆERKA? Ove žene će vas baciti u potpuni rebus, a obe izgledaju fantastično 16:53
SLIKA GOVORI VIŠE OD HILJADU REČI Emotivna reakcija žene sa Balkana kad je saznala da postaje baka je nešto najlepše što ćete videt 14:21
Majka iz pakla: Mila, dobrodušna žena, život je posvetila brizi o bolesnoj ćerki, a onda je usledio jeziv preokret 11:14
MAJKA JOJ JE ZABRANILA DA PRISUSTVUJE OČEVOJ SAHRANI "Mrzim je zbog toga", ćerka je očajna, ne zna šta da radi 16:47
GLEDAJ MAJKU, BIRAJ ĆERKU Sad je jasno od koga je najpoznatija sportska novinarka Dileta Leota nasledila lepotu 19:11
Naj žena TRI GENERACIJE ŽENA KLUM Hajdi podelila sliku sa majkom i ćerkom, fanovi oduševljeni lepotom tri plavuše 14:17
D.D.R. RAT MAJKE I ĆERKE Ceca brutalno uvredila Anastasiju, a mlada pevačica sve javno objavila - neće više da ćuti! 13:46 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31