ŠOK U PROGRAMU! Voditeljka RTS ovo stvarno nije očekivala, zbog komentara ostala zatečena! 07:00 Vip 0
VODITELJKA SLAGALICE POZIRALA U BIKINIJU! Ovakvu je do sada niste videli, komentari pljušte kao ludi 10:55 Vip 0
BAZEN, MERMER I PRIRODA NACIONALNOG PARKA! Zavirite u luksuznu oazu unutar vikendice poznate voditeljke 11:40 Vip 0
ŠOK KAKO IZGLEDA 18. GODINA STARIJI MUŽ VODITELJKE SLAGALICE Jako je uticajan i moćan, otkriveno i čime se bavi! 22:20 Vip 0
Blic/Alo/B.S. VODITELJKA SLAGALICE DANAS IMA VIŠE RAZLOGA ZA SLAVLJE Ovo je majka Kristine Radenković, a povod za proslavu je veliki (FOTO) 16:55 Vip 0
Informer/Alo/N.D. O NJENOM RAZVODU JE BRUJALA JAVNOST Marija Veljković progovorila o vezi sa poznatim glumcem, pa otkrila kako su njena deca prihvatila očuha! 10:00 Vip 0
Alo/N.D. OGLASILA SE Nakon što je na skijanju polomila obe ruke, KRISTINA RADENKOVIĆ NASMEJALA JAVNOST (FOTO) 12:50 Vip 0
Kurir/Alo/B.S. NAKON KRATKE PAUZE KRISTINA ĆE SE VRATITI NA MALE EKRANE Oporavak će trajate dve nedelje, a ovo je razlog zašto je morala da se operiše 13:10 Vip 0
Alo/B.S. TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA VODITELJKE "Ostala sam sama sa dvoje male dece", a ovo je rekla o svom bivšem suprugu 12:15 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. HITNO OPERISANA Nakon što je na zimovanju polomila obe ruke, Kristina je odmah hospitalizovana: OVO SU SVI DETALJI 10:50 Vip 0
Alo/N.D. TRANSFORMACIJA Marija Veljković promenila lični opis, javnost uverena da su u pitanju plastične operacije! 22:20 Vip 1
Hello/Alo/Đ.M. IZAŠLA SAM SA TROJE DECE IZ STANA, A ON JE OSTAO! Voditeljka "Slagalice" nikad iskrenije o bolnom razvodu, a evo i šta je bilo presudno! 07:48 Vip 3
najžena.rs VODILA JE "SLAGALICU", PA NESTALA SA MALIH EKRANA: Danijela je promenila profesiju, kada vidite kako izgleda, znaćete i zašto 14:58
Naj žena POTRESNA ISPOVEST VODITELJKE SLAGALICE Milica je dva puta pobedila tumor, a onda joj je muž zadao NAJTEŽI UDARAC 12:55
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1