Informer/Alo/Đ.M. PRIŠAO JOJ JE BAKA PRASE I PITAO ZAŠTO SE NIJE UBILA Majka pokojne Kike Đukić rešila da progovori o svemu: Udarala je glavom o zid zbog uvreda 11:12 Vip 4
Alo/D.S. OGLASIO SE BAKA PRASE I POTVRDIO DA SE ODSELIO Pretili mu ubistvom, pobegao zbog Kikine smrti! 18:46 Vip 4
Alo/D.S. POZNATO VREME SAHRANE I OPELA Evo gde i kada će biti sahranjena Kristina Kika Đukić 13:18 Vip 0
Alo/D.S. OGLASIO SE BAKA PRASE, U SUZAMA ISPRIČAO ISTINU Nakon Kikinog samoubistva, jutjuber prvi put prokomentarisao kroz šta prolazi i rekao svoju stranu priče! 23:21 Vip 7
Alo/D.S. DEVOJKA BAKE PRASETA PROLAZI KROZ LINČ NA INSTAGRAMU Anja pokazala jezive poruke koje dobija nakon Kikinog samoubistva! 21:58 Vip 5
Nedeljnik/Alo/D.S. ON ĆE URADITI ZA OVAJ NAROD VIŠE NEGO JA Otac Bake Praseta je ovako pričao o vaspitanju svog sina, a sada svi bruje o njemu! 16:22 Vip 5
Alo/D.S. POZNATA JUTJUBERKA BRANI BAKU PRASETA: Kristina Kika Đukić se jeste žalila na hejtere, ali on nije bio okidač za tragediju! 22:27 Vip 0
Alo/D.S. BAKA PRASE ZAMASKIRAN NAPUSTIO SBPOK! Pušten nakon četvoročasovnog saslušanja povodom Kikine smrti! (VIDEO) 21:27 Vip 0
Alo/D.S. BAKA PRASE NIJE BIO SAM, ON JE SAUČESNIK! Dečko iz spota za pesmu "Je l' te nije blam" brutalno ispozivao Kiku koja je izvršila samoubistvo! 18:48 Vip 0
Blic/Alo/D.S. EVO ZBOG ČEGA SE UBILA KIKA! Tužilaštvo za Visokotehnološki kriminal ispituje slučaj, jutjuberka izvršila samoubistvo jer je bila žrtva proganjanja? 17:58 Vip 0
Alo/D.S. JE L' BI MI DOŠAO NA SAHRANU? Isplivao snimak na kom je Kika pitala saigrača jezivo pitanje, preminula jutjuberka planirala samoubistvo?! 16:04 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
KRVOLOČNI UKRAJINCI MASAKRIRALI SEVERNOKOREJSKE BOJNIKE: Hvale se se kako ih je "pobio" DEDA MRAZ (VIDEO) 21:55 Vesti 0