Alo/Nedeljko Kiš BIO SAM LINČOVAN Najpopularniji Tiktoker progovorio o sajber nasilju, pa spomenuo Baku Praseta (VIDEO) 16:15 Vip 0
Alo/D.S. I DEVOJKA BAKE PRASETA NAPUSTILA SRBIJU Zbog dečka i njegovog skandala krenula za njim, evo gde su sada! 22:30 Vip 0
Alo/D.S. OGLASIO SE BAKA PRASE I POTVRDIO DA SE ODSELIO Pretili mu ubistvom, pobegao zbog Kikine smrti! 18:46 Vip 4
Kurir/Alo/D.S. KANALIO DRUGE, PA UKANALIO SEBE Baka Prase izgubio ogromnu količinu novca, sponzori ga se odriču, evo koja cifra je u pitanju! 12:03 Vip 0
Alo/D.S. POTPISI SE SAMO NIŽU! Peticija da se Baki prasetu ugasi kanal uzela maha, jutjuber ostaje bez novca i bahaćenja?! 11:16 Vip 4
Alo/D.S. POZNATO VREME SAHRANE I OPELA Evo gde i kada će biti sahranjena Kristina Kika Đukić 13:18 Vip 0
Srpski Telegraf/Alo/D.S. KIKA SE UBILA ZBOG DEČKA?! Isplivali novi detalji istrage o smrti Kristine Đukić, ovo joj nije bio prvi put da digne ruku na sebe?! 22:47 Vip 0
Alo/D.S. SVE SE PREOKRENULO, I SAM POSTAO ŽRTVA BULINGA Baka Prase svakodnevno dobija pretnje i negativne komentare, fanovi odlučili da mu pruže podršku 18:39 Vip 2
Srbija Danas/Alo/D.S. ŠOK OBRT! KIKA SE IPAK NIJE UBILA?! Majka Kristine Đukić progovorila o smrti ćerke, ovo je dokaz da priča istinu?! 16:53 Vip 0
Alo/D.S. ŠOK! MOTIV NIJE BIO SAJBER NASILJE? Baka Prase zna pravu istinu o samoubistvu Kristine Kike Đukić, javnost je bila u zabludi?! 07:35 Vip 0
Alo/D.S. OGLASIO SE BAKA PRASE, U SUZAMA ISPRIČAO ISTINU Nakon Kikinog samoubistva, jutjuber prvi put prokomentarisao kroz šta prolazi i rekao svoju stranu priče! 23:21 Vip 7
Alo/D.S. DEVOJKA BAKE PRASETA PROLAZI KROZ LINČ NA INSTAGRAMU Anja pokazala jezive poruke koje dobija nakon Kikinog samoubistva! 21:58 Vip 5
Nedeljnik/Alo/D.S. ON ĆE URADITI ZA OVAJ NAROD VIŠE NEGO JA Otac Bake Praseta je ovako pričao o vaspitanju svog sina, a sada svi bruje o njemu! 16:22 Vip 5
Informer/Alo/D.S. TRI PUTA SAM POKUŠALA DA SE UBIJEM! Stravično priznanje zvezde Tiktoka: sa 15 godina sam bila na lečenju na psihijatriji! 23:07 Vip 0
Alo/D.S. POZNATA JUTJUBERKA BRANI BAKU PRASETA: Kristina Kika Đukić se jeste žalila na hejtere, ali on nije bio okidač za tragediju! 22:27 Vip 0
Alo/D.S. BAKA PRASE ZAMASKIRAN NAPUSTIO SBPOK! Pušten nakon četvoročasovnog saslušanja povodom Kikine smrti! (VIDEO) 21:27 Vip 0
Alo/D.S. BAKA PRASE NIJE BIO SAM, ON JE SAUČESNIK! Dečko iz spota za pesmu "Je l' te nije blam" brutalno ispozivao Kiku koja je izvršila samoubistvo! 18:48 Vip 0
Blic/Alo/D.S. EVO ZBOG ČEGA SE UBILA KIKA! Tužilaštvo za Visokotehnološki kriminal ispituje slučaj, jutjuberka izvršila samoubistvo jer je bila žrtva proganjanja? 17:58 Vip 0
Alo.rs BAKA PRASE UHAPŠEN Policija ga ispituje zbog okolnosti pod kojima je preminula jutjuberka Kristina Kika Đukić 17:00 Hronika 6
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
''SVE JE SPREMNO ZA BIZNIS SA GASTOZOM'' Keti iz Elite uzela stvar u svoje ruke, a zbog laži o sinu podnela tužbu protiv bivše zadrugarke (VIDEO) 19:00 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE OCA SRPKINJE (19) KOJA JE POGINULA U BUDVI! Pala sa 50 metara u more, nije joj bilo spasa! (VIDEO) 17:00 Hronika 0
"DANAS SAM ZVAO UMEROVA" Moskva pozvala Kijev na mirovne pregovore, Medinski otkrio sve detalje 17:40 Vesti 0
OČISTITE KLIMA UREĐAJ POTPUNO BESPLATN OUz ove trikove sačuvaćete 50 evra, koliko bi dali majstoru 16:10