JANJUŠ PLAČE KAO DETE, UBI GA TUGA ZA BRATOM Aneli odmah dotrčala, ali ne može da ga smiri 18:57 Vip 1
BRAT MI JE PREMINUO U SNU! Goca Tržan se slomila u emisiji, potresna ispovest ledi krv u žilama 17:07 Vip 0
JEZIVO! Poznati pevač otkrio šok detalje sa nastupa: Pevao sam za Novu godinu, a brat mi je umro... 16:55 Vip 0
OVE REČI KIDAJU DUŠU! Janjuš moli dedu da gore čuva mladog Mihaila: Velika tragedija ih je snašla... 16:35 Vip 0
OBRATIO SE ČELNICIMA PINKA! Potresno oglašavanje Janjuševića nakon tragedije koja ga je zadesila 12:15 Vip 0
JANJUŠ NE DOLAZI SEBI NAKON SMRTI ROĐENOG BRATA Njegova poslednja objava kida dušu, podelio nikad viđenu sliku pokojnog Mihajla 10:48 Vip 0
DA SMO SE BAREM ZAGRLILI: Tragična smrt Janjuševog brata još uvek trese javnost, njegove reči kidaju dušu 08:00 Vip 0
IZDATO ZVANIČNO SAOPŠTENJE! Oglasili se povodom smrti Janjuševog brata: Zato danas još jednom želimo da vas podsetimo... 22:35 Vip 0
MILAN MILOŠEVIĆ NE MOŽE DA SAKRIJE BOL Voditelj u Eliti saopštio tužne vesti o smrti Janjuševog brata 15:54 Vip 0
JANJUŠ OBJAVIO MIHAJLOVU UMRLICU! Porodica Janjušević slomljena od bola , evo gde će njegov brat biti sahranjen, na spisku ožalošćenih i Ena 15:04 Vip 0
MAMA TI OKITILA JELKU MILE MOJ! Slomljen od bola! Potresne reči Janjuševog brata kidaju dušu: Ja ti dao ime! 14:29 Vip 0
PEVAČ NIJE MOGAO DA SAKRIJE TUGU! Željko Samardžić se obratio Janjušu nakon tragične smrti brata 13:21 Vip 0
JEZIVO! Majka preminulog Mihaila iz medija saznala za smrt sina: Držimo se kako možemo, u šoku smo... 12:28 Vip 0
PORODICA JANJUŠEVIĆ ZAVIJENA U CRNO! Srećna fotografija Mihaila i majke danas je najtužnije sećanje 11:51 Vip 0
Alo.rs/M.Č. IBRINA ŽIVOTNA DRAMA Zlatan Ibrahimović otvorio dušu, njegove reči su mnoge dirnule: Brat mi je izdahnuo na rukama! 07:00 Sport 0
Alo.rs/D. I. OVU PESMU JE MARINA NAPISALA PEVAČU KOM JE PREMINUO BRAT Nikada je ne peva, reči kidaju dušu! 09:50 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
EVO KAD STIŽE SNEG U NIŽIM PREDELIMA Temperature već pale na -5, evo kad kreće prava zima 07:00 Vesti 0
"UBIĆU VAS KADA IZAĐEM IZ ZATVORA" Alija je ovo rekao Madžgaljima pre osam godina, a sada je to i uradio 06:00 Hronika 0
HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovan će napredovati na poslu, Blizanci će se zaljubiti, Strelcu osetljivo grlo 05:00 Razonoda 0
MONSTRUOZNI JOKIĆ Spektakularno zakucavanje srpskog centra, jednom rukom "iskrivio" obruč (VIDEO) 07:06