"SLAĐA I JA SMO SE RAZVELI" Oglasio se Đani Trajković, otkriveni svi detalji, spominje se i preljuba! 19:15 Vip 0
SLAVLJE U DOMU TRAJKOVIĆA! Đani snimio sina i snajku, pa se pohvalio unucima, svi na nogama! 22:26 Vip 0
ĐANIJEVA SLAĐA MEŠA DRUGOM MUŠKARCU! Pojavile se šok fotke, ovakvu je nikada niste videli, čeka se folkerova reakcija 19:32 Vip 0
SLAĐA UHVATILA ĐANIJA U PREVARI Supruga popularnog folkera se oglasila i ispričala sve detalje 18:06 Vip 0
VANESA MEĐU PRVIMA STIGLA KOD ĐANIJA I SLAĐE Pevač sa suprugom dočekuje kolege: Ko god došao, dobro došao 20:08 Vip 0
ĐANI I SLAĐA KUPILI ĆERKI STAN U BEOGRADU NA VODI: Sve ima sada, samo još da joj nađem momka da je udam 19:25 Vip 4
SLAĐA IZVELA UNUKU IZ PORODILIŠTA Trajkovići se uputili ka porodičnom domu, Đani prespavao doček! 12:53 Vip 0
ĐANIJU PRETE UBISTVOM Pevaču pokušavaju da zabrane ovo, Slađi pozlilo zbog jezivih poruka! 11:50 Vip 0
E.Biberović PRVI PLES MARKA I MINJE TRAJKOVIĆ Pršte romantika i zaljubljenost, a ovaj naš pevač doveo atmosferu do usijanja! (VIDEO) 21:21 Vip 0
Blic/E.Biberović MLADENCI U SKUPOCENOM CRVENOM FERARIJU Od Đanija dobili luksuzni stan, otkrivena prava istina o odnosu snaje i svekrve! (VIDEO) 16:04 Vip 0
M.V./E.Biberović SLAĐA I ĐANI OSTAVILI SVE BEZ TEKSTA STAJLINGOM Pevač ne može da sakrije sreću zbog sinovljeve ženidbe, priznao i kako se oseća! (FOTO) 15:13 Vip 0
Alo/E.B. HARI STAJLS KAO ĐANI Slavni pevač zgrozio svet potezom, usred koncerta krenuo da pije iz cipele, a onda se gorko pokajao, isplivao i šok snimak (VIDEO) 17:25 Vip 0
Alo/N.K/Đ.M. VENČANJE ĐANIJEVOG SINA: Ova pevačica je stigla prva na slavlje i to u šokantnom stajlingu, a izjava Zlate Petrović i Goce je sve nasmejala (FOTO) 16:19 Vip 0
Alo/Nk.K/Đ.M. OKUPIĆE SAV KREM ESTRADE Zavirite u glamuroznu salu gde će se nastaviti slavlje Đanijevog sina, oduzima dah, a jedan detalj posebno oduševljava 15:45 Vip 1
Informer/Alo/A.J. OGLASILA SE SLAĐA NAKON ROĐENJA UNUKA Đani će da peva, evo kad kreće proslava 16:20 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
TEROR GLASNE MANJINE SE NASTAVLJA Šačica pristalica opozicije blokira saobraćaj kod Skupštine (FOTO) 18:27 Vesti 0
POSLEDNJI NEDELJNI HOROSKOP U 2024. GODINI Pre nego što uđete u 2025. promenite jednu stvar, od 23. do 29. decembara je ključan pariod 17:29
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31