KAKO POSTATI VODITELJKA "SLAGALICE"? Uticajna žena sa RTS-a otkrila detalje: "Od stresa mi se ukočio vrat" 13:45 Vip 0
TUČA U STUDIJU RTS-A! Voditeljke napravile karambol, ovo niste mogli da vidite na televiziji (FOTO) 11:40 Vip 0
VODITELJKI RTS SE SMEJE POLA SRBIJE Nije znala da je snimaju, ljudi su u šoku zbog onoga što je uradila u programu uživo! 12:50 Vip 0
NEVIĐENI BLAM VODITELJKE RTS-A Ovo je lapsus decenije, u Dnevniku izgovorila ove reči, gledaoci u šoku! 23:00 Vip 0
KAŽETE, NISU POLITIČKI PROTESTI? "Studenti"od 40 leta i političari na studentskoj blokadi RTS-a (FOTO) 20:52 Vesti 92
ZANIMA VAS KOLIKO LJUDI JE NA PROTESTU ISPRED RTS-a? Ovi kadrovi otkrivaju sve što treba da znate (FOTO) 20:01 Vesti 3
OSTALA BEZ KOMENTARA! Oliveru Kovačevič voditelj sa Rts-a zaprepastio, nije mogla da veruje šta je uradio zbog fotke na Instagramu 18:16 Vip 0
NEVIĐENI LAPSUS VODITELJKE RTS U programu uživo izgovorila ovo, svi joj se smeju! (VIDEO) 13:08 Vip 3
RTS DONEO ODLUKU! Ovo je spisak pevača koji će se boriti da predstavljaju Srbiju na Evroviziji 2025 13:45 Vip 0
BUJKETOVI ŽUTI I RTS, VAŠE PRAVO DA NE ZNATE NIŠTA! Udružili snage pa lažu i mažu narod, a pare stavljaju u svoje džepove 20:48 Vesti 44
BITNA ŽENA SA RTS-A HVALI MOJ RAD Darko Tanasijević otvorio dušu o rijalitiju: ''Valjda čelnici Pinka imaju rezervni plan za mene'' 19:00 Vip 0
ŠOK U PROGRAMU! Voditeljka RTS ovo stvarno nije očekivala, zbog komentara ostala zatečena! 07:00 Vip 0
REPORTER RTS-A ZALUDEO ŽENE, A MUVAJU GA MUŠKARCI! Otkrio kako reaguje na udvaranje: "Ako sam neraspoložen, mogu da..." 18:30 Vip 3
VODITELJKA DALA OTKAZ NA RTS-U U EMISIJI UŽIVO! Šok pred kamerama, ona na ivici suza! (VIDEO) 20:40 Vip 0
SIN NAŠEG GLUMCA JE U SERIJI ''SABLJA'' OSUĐENI ZVEZDAN JOVANOVIĆ! Bojan je od oca nasledio talenat, a evo gde smo ga još gledali 20:20 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22