Alo.rs "PREPORUČUJEMO DA HITNO POVUČETE POTREBNA SREDSTVA" Ruske banke poslale upozorenja svojim klijentima 13:07 Vesti 0
Alo!/CTGN AMERIKANCI PRVI PUT PLATILI U RUBLJAMA Veleobrt na geopolitičkoj sceni uprkos sankcijama 23:20 Vesti 0
Blic PRIHVATAJU RUSKA PRAVILA? Sve više zemalja EU plaća gas u rubljama i krši sankcije prema Rusiji 09:17 Vesti 0
Alo.rs PREOKRET Italijani spremni da otvore račun u rubljama za plaćanje isporuke gasa 22:53 Vesti 0
agencije/Alo/V.P. HAOS U ITALIJI Ministarstvo: Obmanjujući članak u listu Politiko, neće biti plaćanja u rubljama 18:57 Vesti 0
mediji/Alo/V.P. ITALIJA JE ZA RUBLJE Predlog da kompanije privremeno plaćaju gas u ruskoj valuti 18:06 Vesti 0
Alo ORBANOV MINISTAR RAZOTKRIO SVE Zapadne kompanije pristale da plaćaju gas u rubljama, ali se to krije 16:51 Vesti 0
Tanjug/Alo/V.P. NEMA PREPREKA Oglasila se guvernerka Makedonije "Bez smetnji za plaćanje gasa u rubljama" 16:33 Vesti 0
Ako.rs/Sputnjik BRATISLAVA POSLUŠALA MOSKVU Slovačka povukla potez koji će se dopasti Putinu 21:54 Vesti 1
Agencije/Alo OGLASILA SE VLADA SEVERNE MAKEDONIJE Doneli su odluku o načinu plaćanja ruskog gasa 20:32 Vesti 0
Index.hr/Alo/E.N. Ove zemlje EU su spremne da plaćaju ruski gas u rubljama, a to će uliti milijarde u rusku kasu 12:07 Vesti 0
Alo.rs I DALJE ĆEMO PLAĆATI U EVRIMA, POŠTUJEMO SANKCIJE Nehamer demantovao da će se Austrija povinovati ruskim uslovima! 11:10 Vesti 0
Alo! SAT OTKUCAVA, POLJSKA IMA DO PONOĆI! "Gasprom" bez milosti - platite gas u rubljama 19:14 Vesti 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. DECEMBAR Vodolija dobija dobre vesti, Blizanci ulaze u sukob sa šefom, Strelcu će glavobolja obeležiti dan 06:55 Razonoda 0
"MORA SUNCE DA IZAĐE POSLE KIŠE" Aleksandar Miljković o Partizanu, uspehu TSC-a, kapitenskoj traci u Jermeniji... 07:00