VODITELJU PINKA DONELI LEŠ NAJBOLJEG PRIJATELJA: Drmao sam ga, nisam mogao ni da zaplačem! 11:10 Vip 0
SVINJE MU POJELE DRUGA U DOMAĆINSTVU Tri godine kasnije komšija u istom dvorištu nastradao kada je upao u bunar 07:07 Hronika 0
ZARAĐIVAO MILIONE, A DANAS JE NEZAPOSLEN Pevačev život su obeležile tragedije, brat mu je umro od raka, a zatim i majka 06:00 Vip 0
CRNI URANAK Ove tragedije su potresle Srbiju za 1. maj, a među njima je i smrt 15 dece 14:48 Hronika 0
NAVIJAČ OTVORIO ŠIBER NA AUTOBUSU I OSTAO BEZ GLAVE Stravični slučajevi koji lede krv u žilama! 10:17 Hronika 0
Ermin Biberović SNEŽANA ĐURIŠIĆ SE SLOMILA I IZNELA SVOJU POTRESNU ISPOVEST Borba sa teškom duševnom bolešću joj je uništila život, gušila se u suzama, čak su joj i deca smetala! 17:32 Vip 0
Amina Jusović "DUŠA NE MOŽE DA PEVA" Vanja Mijatović zbog tragedija koje su zadesile Srbiju i dalje ne nastupa, otkazala tezgu u komšiluku, pa naišla na nerazumevanje! 12:30 Vip 0
D.Lučić SUZE MI IDU DOK OVO PIŠEM Emotivna poruka bivšeg igrača Zvezde povodom tragedija koje su pogodile Srbiju 17:27 Sport 0
Kurir/Alo/E.B. STRAVIČNI DETALJI TRAGEDIJA MILIĆA VUKAŠINOVIĆA Preživeo je pravi pakao i horor, najbliži su mu umirali pred očima! 11:30 Vip 0
Alo/A.J. ONE SU TRPELE BRUTALNO NASILJE Pevačice tragedija podsetila na maltretiranje koje su preživljavale u školi i braku! 23:00 Vip 0
Alo/A.J. "BOLESNICI, IMAJTE POŠTOVANJA PREMA PREMINULIMA" Barbara Bobak žestoko udarila na kolege, besna zbog njihovih postupaka! 20:40 Vip 0
Alo/A.J. "SVI SU GA IZBEGAVALI, JER JE NEVALJALO DETE" Ivana Selakov vidno potrešena iznela svoje iskustvo iz škole! 22:20 Vip 0
Alo/A.J. "OVO JE SAMO POČETAK, ZATO SE I SKLANJAM OD LICEMERNIH LJUDOŽDERA" Božo Vrećo se oglasio nakon masovnih ubistava u Srbiji, ne krije ogorčenost! 19:22 Vip 0
Naj žena DANAS JE NAPUNILA 65 GODINA Imala je moždani udar, deda je zlostavljao, a sada je preživela još dve tragedije 18:20
Alo!/Telegraf.rs SRBIJA NE PRESTAJE DA PLAČE ZA NASTRADALIM MALIŠANIMA Osmoro dece je preminulo u 4 dana; šestoro izgorelo u požaru, dečak se udavio, a devojčicu usmrtio kamion! 20:37 Hronika 0
Alo UBIJENO DEVET ŽENA Broj ubistva partnerki se povećao u odnosu na broj femicida u istom periodu prošle godine 07:24 Hronika 0
Hello/Alo/E.B. SUZANA MANČIĆ ZAJECALA NA SAV GLAS ZBOG TRAGEDIJA Pevačica je IZGUBILA TRI SINA "Doneli su mi da potpišem UMRLICU, bila sam u LOKVI KRVI!" 21:50 Vip 1
Objektiv/Alo/E.B. NAKON OVE TRAGEDIJE "VELIKI BRAT" JE PREKINUT Ubistva, stravična samoubistva i jezive nesreće učesnika, SVI TVRDE DA SU UKLETI 20:44 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju 19:31