NOVI LJUBAVNI PAR U ELITI! Javnost u neverici, ni ne slutite o kome je reč, menja se tok rijalitija! 21:45 Vip 0
"DNO DNA, SRAMOTA ZA ŽENSKI ROD" Mimas juri Gruju po imanju, on joj izgovara užasne reči, snimak zgrozio javnost 18:50 Vip 0
"SPASIO SAM TE IZ KANDŽI DROGE" Učesnik otkrio jezive detalje iz spoljnog sveta, obelodanio sav prljav veš, i to javno! 22:34 Vip 0
"NE ZNAM ŠTA BOLESNICA MOŽE DA URADI, JEZIVA JE!" Učesnice Elite u žestokoj svađi, spremne i na fizički obračun! 21:54 Vip 0
''TVOJA FACA JE POLIGON DA SE NEKO POS*ERE'' Gastoz nije štedeo loše reči za Mimas i Gruju: ''Toliko si željan riblje pažnje'' 09:02 Vip 0
LJUBOMORNE SCENE U ELITI Terza ne može da se obuzda, napao cimera zbog Sofije, haos na imanju! 16:40 Vip 0
PRŠTE POLJUPCI SA SVIH STRANA! Strast između njih se rodila preko noći, a evo o kome je reč 17:11 Vip 0
OSTAVIO VERENICU, PA ZAVRŠIO U KREVETU SA DRUGOM! Neviđeni šok u Eliti, pred punom sobom se bacili u akciju 08:00 Vip 0
IZVUKAO SAM TE IZ KANDŽI DROGE Ljubavnici žestoko zaratili u Eliti, izneli sav prljav veš 17:45 Vip 0
UČESNIK ELITE 8 JAVNO PREVARIO ŽENU! O njima je brujao region, a sada su ponovo na malim ekranima 04:01 Vip 0
GRUJA I MIMA POTVRDILI UČEŠĆE U ELITI 8! Prevario je ženu sa njom, a o njihovim svađama brujao je region, haos ispred Pinka! 18:05 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. OGLASIO SE BIVŠI ZADRUGAR PA OPLEO PO NAJMORALNIJOJ DEVOJCI U ZADRUZI Gruja nije štedeo reči kada je Anđela u pitanju, veruje da Zveudan ne voli Đuričićevu 22:30 Vip 0
Alo/A.J. KO JE PEVAČ KOJI JE PRETUČEN ISPRED KLUBA Gruja se takmičio u "Zvezdama Granda", a u rijalitiju je suprugu sramno varao pred milionima 16:42 Vip 0
Telegraf/Alo/N.D. PRETUČEN BIVŠI ZADRUGAR Gruja hitno prevezen u Urgentni centar, ovo su svi detalji 14:37 Vip 1
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57