GOVORILI DA JE ZAPUŠTENA, DA NE LIČI NA SEBE Adrijana Lima je sada svima zapušila usta, evo kako je vratila manekensku liniju 12:19
"ŠTA SE DEŠAVA SA USNAMA ADRIJANE LIME?" Slavna lepotica ponovo privukla pažnju na crvenom tepihu 17:02
Adrijana Lima ponovo glavna tema svetskih medija: Bivša srpska snajka očitala lekciju dežurnim hejterima 10:54
OSUĐIVALI JE ZBOG VIŠKA KILOGRAMA I BOTOKSA Adrijana Lima pokazala svoje pravo lice, fanovi oduševljeni njenom lepotom 21:28
KOMENTARI DA PRETERUJE SA FOTOŠOPOM SE SAMO NIŽU Izgled Adrijane Lime ne prestaje da se komentariše, slavna Brazilka na meti kritika 21:41
ADRIJANA LIMA POZIRALA SA "ANĐEOSKIM KRILIMA" Fotka u brushalteru i farmerkama zapalila Instagram 15:44
BIVŠA SRPSKA SNAJKA PROŠETALA NJUJORKOM BEZ GAĆICA Kada pogledate ovu fotku iz profila, sve će vam biti jasno 19:22
"JEDVA SE SPAKOVALA U NJU, PUCA PO ŠAVOVIMA" Bivša srpska snajka u zlatnoj haljini koja sve otkriva, opet je prozivaju da se ugojila 10:45
SVI KOMENTARIŠU DA SE IZOBLIČILA OD BOTOKSA Adrijana Lima uhvaćena bez šminke u opuštenom izdanju 20:21
SVI SE PITAJU ZAŠTO JE ZAPUŠTENA, ŠTA JOJ SE DESILO Adrijana Lima u izdanju u kom se retko viđa 18:56
ADRIJANA LIMA NIKAD LEPŠE NIJE IZGLEDALA Zelena haljina istakla njenu figuru, a svi su gledali u ovaj detalj 21:45
Naj žena CEO SVET GLEDA U BIVŠU SRPSKU SNAJKU Lima u preuskoj haljini, kipi na sve strane, svi se pitaju da li će šavovi izdržati 12:21
Alo/M.R. ZA KOGA NAVIJA ĆERKA ADRIJANE LIME I MARKA JARIĆA Brazil i Srbija se nadmeću, a onda je našla rešenje (FOTO) 11:28 Sport 0
Alo/N.D. HIT SNIMAK Adrijana Lima i Sofija Milošević prognozirale rezultat utakmice Srbija-Brazil (VIDEO) 15:40 Vip 0
Alo/M.R. KAKO ĆE JOJ OVO OPROSTITI Bivša srpska snajka jednim potezom zabila nož u leđa Brazilcima 12:00 Sport 0
Pink.rs/Alo/N.D. KAD JE MOGAO JARIĆ LIMU, MOGU I JA IVANU! Muž pevačice progovorio o preljubi 13:40 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"NE PRAVITE CIRKUS NA ZADUŠNICE" Otac Predrag Popović otkrio zašto na groblje nikako ne treba nositi plastične sveće i cveće (VIDEO) 14:27 Vesti 0