ANJA BLA JE PROŠLOST! Baka Prase i Milena razmenjuju ljubavne reči pred hiljadama gledalaca (VIDEO) 23:00 Vip 0
ANJA BLA POBEGLA IZ SRBIJE! Posle drame sa Bakom, spakovala kofere i seli se na drugi kontinent (FOTO) 17:20 Vip 0
BIVŠA DEVOJKA BAKE PRASETA PRODALA SVE LUKSUZNE POKLONE Anja Bla se rešila dva roleksa i auta od 200.000 evra! (VIDEO) 11:00 Vip 1
BAKA PRASE PONOVO ZALJUBLJEN! Drama sa Anjom Bla iza njega, sada uživa u novoj vezi sa njom (FOTO) 22:21 Vip 0
BAKA PRASE KONAČNO POKAZAO NOVU DEVOJKU U jeku skandala sa Anjom objavio šok fotke, a onda poručio: "Ljudi su želeli krv, ali je nisu dobili" 23:30 Vip 0
RAT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Anja Bla odbija da se povuče dok Baka Prase otkriva brutalne dokaze, šokirala novim oglašavanjem (FOTO) 21:22 Vip 0
BAKA PRASE KONAČNO IZNEO SVOJE DOKAZE, PA POMENUO INTIMNE SNIMKE Bivša devojka zbog pretnji napušta Srbiju 07:40 Vip 0
BAKA PRASE SE NE SMIRUJE! Objavio javno fotku i brutalno potkačio bivšu, javnost u šoku (FOTO) 22:45 Vip 1
"HTELA SAM DA JE ZAŠTITIM I SPASEM" Devojka Bake Praseta razotkrila Anju Bla: "Plan je bio..." (VIDEO) 20:45 Vip 0
"PRETE MI GOLIM FOTOGRAFIJAMA" Anja Bla šokirala skandaloznim tvrdnjama, napušta Srbiju, ne može da dođe sebi! 20:15 Vip 0
SVEŠTENIK SE UMEŠAO U SKANDAL BAKE PRASETA Javno se obratio jutjuberu i njegovoj bivšoj devojci: "Tretiraj je kao bolesnu osobu" 10:35 Vip 0
"SRAM JE BILO" Baka Prase umešao i Zorannah u rat sa Anjom Bla, objavio njihovu privatnu prepisku i šokirao sve (FOTO) 00:30 Vip 0
"IMAM POSLA SA PSIHOPATOM, DOBIJAM PRETNJE U UVREDE" Anja Bla prijavljuje Baku Praseta policiji: "Posle Kike sam njegova najveća žrtva" 09:35 Vip 0
ANJA BLA SMUVALA MILIONERA! Bivša devojka Bake Praseta uživa sa starijim dečkom, uhvaćeni u ovom izdanju (FOTO) 13:50 Vip 0
BIVŠA DEVOJKA BAKE PRASETA UHVAĆENA SA MENSUROM Mrežama kruži njihov privatni snimak, ljudi su u šoku zbog onog što rade (VIDEO) 09:25 Vip 1
BIVŠA OD BAKE PRASETA SLUČAJNO POKAZALA POLNI ORGAN! Skandal neviđenih razmera, snimak kruži mrežama! 22:48 Vip 0
"JEDAN DAN MANASTIR, DRUGI GOLA ZADNJICA" Anja Bla vrelija nego ikada, skinula se i izazvala haos! 21:50 Vip 0
BAKA PRASE NAKON RASKIDA NAPUSTIO BEOGRAD Otkriveno gde se nalazi: Nema potrebe da maltretirate ljude 06:30 Vip 0
POMIRILI SE BAKA PRASE I ANJA BLA? Isplivao zajednički snimak iz stana, ljudi u šoku: "Vratila se usred noći" 13:11 Vip 0
OSTAVIO JE SNAŽAN PEČAT NA MOJU LIČNOST Ana Bekuta prvi put o Mrkinom odlasku, Zvezdama Granda i jubileju (VIDEO) 17:00 Vip 0
PRIČE IZ SRBIJE: Put je ljubav, zato punim gasom stvaramo novo lice naše zemlje (VIDEO) 20:01 Vesti 0
"MILAN STANKOVIĆ NAM JE OKRENUO LEĐA" Otac Rade Manojlović opleo po nesuđenom zetu! (VIDEO) 20:20 Vip 0
LOŽIONICA, MESTO GDE SE RAĐAJU INOVACIJE! Srpski centar četvrte industrijske revolucije (VIDEO) 06:00 Vesti 0
"GASTOZ ME JE MUVAO 15 GODINA" Ena Čolić o mračnoj prošlosti: “Lukas mi je nudio…” (VIDEO) 20:20 Vip 0
PRIČE IZ SRBIJE: Na mestu gde je NATO ostavio bombe nikle su fabrike, tu sada i Amerikanci kupuju (VIDEO) 20:00 Vesti 0
PRODAJE SEOSKO DOMAĆINSTVO ZA 100.000E! Zadrugarka pokazala gde je odrasla bez roditelja - baka napravila dramu (VIDEO) 21:00 Vip 0
ŠTA JE ZAJEDNIČKO SVIM IDEOLOZIMA BLOKADERA? Pumpaju iz Hrvatske koji obožavaju, dok Srbiju mrze i žele je spaljenu! 21:55 Vesti 12
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 18. AVGUST Blizance očekuje dinamičan dan, a kod Lavova sve lagano, moguće promena na emotivnom planu 19:30