BIVŠA OD BAKE PRASETA SLUČAJNO POKAZALA POLNI ORGAN! Skandal neviđenih razmera, snimak kruži mrežama! 22:48 Vip 0
"JEDAN DAN MANASTIR, DRUGI GOLA ZADNJICA" Anja Bla vrelija nego ikada, skinula se i izazvala haos! 21:50 Vip 0
BAKA PRASE NAKON RASKIDA NAPUSTIO BEOGRAD Otkriveno gde se nalazi: Nema potrebe da maltretirate ljude 06:30 Vip 0
POMIRILI SE BAKA PRASE I ANJA BLA? Isplivao zajednički snimak iz stana, ljudi u šoku: "Vratila se usred noći" 13:11 Vip 0
"NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH..." Novo oglašavanje Anje Bla posle raskida sa Bakom, priznala sve javno! 16:24 Vip 0
ROSPIJO MALA, IŠAMARAĆE TE Baka Prase najstrašnije vređao maloletnice, mreže se usijale: "Anja, spasla si se" 16:25 Vip 0
ZARAĐUJE MNOGO, IZ BOGATE JE PORODICE! Ovo su svi detalji iz života Anje Bla, a tek kada čujete koliko godina ima 08:40 Vip 1
BAKA PRASE PRIZNAO KADA GA JE ANJA OSTAVILA! Progovorio o svemu javno i slomio se od tuge: "Gubim ljubav svog života, budala sam" 19:00 Vip 0
ANJA BLA TRPI NEVIĐENI LINČ NAKON RASKIDA SA BAKOM! Stižu joj stravične uvrede, priznala kakav je Bogdan zapravo, skandal u najavi! 17:45 Vip 0
RASKINULI ANJA BLA I BAKA PRASE! Ona se momentalno oglasila i otkrila razlog: Postala sam mu prepreka! 08:30 Vip 0
"BAKA PRASE VARA ANJU BLA SA RUSKINJOM" Isplivale Bogdanove najdublje tajne: "Viđa se sa milion devojaka po gradu" 17:00 Vip 0
BAKA PRASE VARAO ANJU? Šok preokret! Isplivale skandalozne prepiske, Blagojevićeva u agoniji 16:26 Vip 0
BAKA PRASE PUKAO, A TI OTVORI ONLIFENS! Anju urnisali po društvenim mrežama zbog ovog snimka 13:33 Vip 0
NAKON BANKROTA RASKID SA ANJOM BLA? Baka Prase prokockao sve što ima, a oglasila se influenserka, evo da li ga je napustila 18:10 Vip 0
BAKA PRASE SE POVLAČI IZ JAVNOG SVETA Upao u ogromne kockarske dugove, nema kako da vrati novac, oglasila se i Anja Bla 20:25 Vip 1
SA 13 GODINA SAM IZGUBILA POLA KOSE! Anja Bla od detinjstva se bori sa ovom bolešću, a sada progovorila o svemu 17:32 Vip 0
IZNENAĐENJIMA NEMA KRAJA! Baka Prase posle mečke otišao korak dalje sa poklonima, Anja se hvali na sva usta 13:05 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
PROTIV NJEGA LEKA NEMA Putin grunuo "Orešnikom" po Ukrajini pa preporučio vladajućim elitama da DOBRO razmisle 20:32 Vesti 0
AU BRE, DA LI JE OVAJ ČOVEK NORMALAN? Horor prizor iz dvorišta ledi krv u žilama, glave razbacane svuda po bašti! (FOTO) 21:03 Razonoda 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57
EMOTIVNE SCENE U ARENI Koreografija navijača Zvezde na tačno 10 godina od smrti Marka Ivkovića (VIDEO) 20:20