''ŽELJKO IMA SREĆE DA MU JE MARIJA BAKA'' Rijaliti fanatici shvatili koliko je Kulićeva posvećena unuku, preslatka fotka kruži mrežama 11:59 Vip 0
"ŽELJKO USKORO U DOMU" Kulići dobijaju stravične poruke nakon Miljanine diskvalifikacije, Marija hitno reagovala! 14:35 Vip 0
EVO U KAKVOM JE STANJU MILJANA KULIĆ! Nakon prekida trudnoće u uživo programu se obratila njemu! 23:25 Vip 0
MARIJA DOSTAVILA IVANU SPISAK ZA IZDRŽAVANJE ŽELJKA Od Marinkovića traži ogroman iznos, pogledajte navedene stavke 17:30 Vip 0
ŽELJKO KULIĆ KREĆE U PREDŠKOLSKO! Od Miljane i Ivana ni traga ni glasa, evo ko ga je ispratio 16:50 Vip 0
PRVI SUSRET IVANA MARINKOVIĆA SA SINOM ŽELJKOM! Marija Kulić ne može da sakrije emocije, evo šta mu je poklonio 19:20 Vip 2
NESTAO SIN MILJANE KULIĆ U suzama otkrila šta se dogodilo na letovanju, nastala opšta panika 09:27 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ SE OBRATIO SINU ŽELJKU! Danas je poseban dan, nije mogao da sakrije emocije, uputio mu ove reči 13:27 Vip 0
MILJANA KULIĆ OBJAVILA NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU! U ovom izdanju je javnost nikada nije videla, ne može da sakrije emocije 21:00 Vip 0
MILJANA NI NE SLUTI ŠTA SE DEŠAVA SA MALIM ŽELJKOM Marija Kulić se hitno oglasila, sve objavila javno, evo o čemu je reč 13:15 Vip 0
"NE MOŽEŠ DA PODNESEŠ ŽELJKA, SVE SAM VIDEO!" Ivan Marinković izgovorio Miljani strašne stvari u programu uživo, voditelj zanemeo 23:10 Vip 0
MILJANIN SIN ŽELJKO NEĆE DA ČUJE ZA OCA, ŽALIO SE BABI: Pada mi mrak na oči, to je u vrtiću čuo 09:15 Vip 0
SAOPŠTENE INFORMACIJE O MALOM ŽELJKU! Ivan Marinković sa knedlom u grlu progovorio u sinu, a onda je nastao haos 18:12 Vip 1
MILJANA SE NE ODVAJA OD MALOG ŽELJKA Marija objavila nikad emotivniji video, a tek kad čujete šta joj je naslednik odgovorio 13:46 Vip 0
PRVA MILJANINA OBJAVA NAKON DISKVALIFIKACIJE! Evo gde je Kulićeva trenutno nalazi, sada je sve jasnije 14:02 Vip 0
FOTOGRAFIJA MALOG ŽELJKA OTKRIVA ISTINU Evo ko zapravo brine o Miljaninom sinu dok je ona u rijalitiju, isplivao dokaz! 11:56 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0