KAČKET NA GLAVI I BEZ TRUNKE ŠMINKE Pogledajte u kakvom je izdanju Anastasija Ražnatović napustila Srbiju (FOTO) 09:00 Vip 0
SENKA ZA OČI KOJA ĆE VAS PODMLADITI Efektna nijansa pristaje svim ženama, ali najlepše izgleda u ovoj varijanti 17:32
ŽENE GA MASOVNO STAVLJAJU NA USNE, A NE ZNAJU ŠTA SADRŽI Popularan proizvod može da izazove neželjene efekte kod jedne grupe ljudi 08:55
NISTE SVESNI RIZIKA Tetovaže mogu biti smrtonosne, ali ni tretman koji obožavaju Srpkinje nije naivan 10:05
SAVRŠENA BOJA KARMINA ZA ŽENE 50+ Daje svežinu licu i ističe prirodnu lepotu dama u zrelim godinama 08:40
RUMENILO KOJE IZGLEDA JESTIVO, ALI NIJE Ovaj trend šminkanja je oduševio je žene širom Srbije, osvežava lice i daje mu prirodan sjaj 10:52
TRIK OD 5 SEKUNDI Popravite nijansu tečnog korektora uz pomoć jednog proizvoda, ovo uspeva svima 13:20
PAMELA ANDERSON REKLA, PA POREKLA Godinama furala prirodan izgled, a sada našminkana izašla u javnost, sve oči su nju gledale 21:02
BUKVALNO SMO ZANEMELI POSLE MARININE TRANSFORMACIJE U trenu se pretvorila u Džuliju Roberts, liče kao jaje jajetu, ovo je neverovatno! 12:47
NAŠMINKALA JE MAMU RUSKINJU (50) I PODMLADILA ZA 15 GODINA Transformacija koja je sve oduševila, Ksenija ostala u šoku 17:06
PRONAĐEN NAJSTARIJI AJLAJNER NA SVETU Žene iz zemlje koja je blizu Srbije su se njime ulepšavale pre 8.200 godina 10:25
ZABORAVITE NA BOTOKS Genijalan mejkap trik na najlepši mogući način ističe prirodnu lepotu, ovo mogu svi! 15:22
NAPUĆILA USNE, A KADA IH JE OPUSTILA NASTALA JE MAGIJA Trik sa karminom napravio haos na mrežama, video pogledalo skoro 40 miliona! 08:32
U USKIM HELANKAMA I BEZ TRUNKE ŠMINKE Ekskluzivni paparaco-snimak Jovane Jeremić, u ovakvom izdanju je nikada niste videli! 16:00 Vip 0
ŠMINKA NEĆE MRDATI CEO DAN Olimpijska šampionka podelila trik u koji se kune, ovaj proizvod je ključan 21:35
PAZITE DA NE OSLEPITE Ekspert tvrdi da su ove 4 navike najgore za zdravlje naših očiju, reagujte na vreme 16:10
ISCRTAJTE AJLAJNER BEZ MUKE Ovaj trik će poći za rukom apsolutno svima, potrebne su samo 2 sitnice koje ima svaka žena 14:10
PAMELU ANDERSON NIKADA NEĆETE VIDETI NAŠMINKANU Fatalna plavuša progovorila o odluci koja joj je promenila život, ovo je uzdrimalo svet! 10:50
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo ŽESTOKE BORBE OKO KIJEVA I REKE DNJEPAR Gorele su zgrade, Zelenski nastavlja da tera mak na konac! 42 KOMADA NEUTRALISANA TOKOM NOĆI 10:04 Vesti 0
OSIM POVIŠICE PENZIONERIMA STIŽE I DODATAK NA PENZIJU! Dobija se mesečno, evo ko ima pravo i koliko on iznosi 08:26 BIZ 0
TRI SLOVA MOGU DA VAM PROMENE ŽIVOT Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši 09:37
ZVEZDA OSTALA BEZ VELIKOG POJAČANJA Sjajni napadač potpisao novi ugovor, klub iz komšiluka sve potvrdio 09:04