NEVEROVATAN NAPITAK KOJI BRIŠE GODINE 41-godišnjakinja otkrila tajnu mladalačkog tena, pohvale za izgled samo pljušte! (VIDEO) 13:00 Razonoda 0
EVO KAKO ARAPKINJE I SA 50 GODINA IZGLEDAJU VEOMA MLADOLIKO Tajna njihove zategnute kože se krije u samo jednoj bočici!(VIDEO) 15:00 Razonoda 0
OVI TRIKOVI ĆE VAM UŠTEDETI HILJADE DINARA Lako se sredite same kod kuće, kozmetičari ne žele da ovo znate! 20:18 Razonoda 0
NATEČENOST LICA JE NOĆNA MORA MNOGIH ŽENA Stručnjaci otkrili kako da se jednostavno rešite ovog problema 11:51
SVRAB, CRVENILO, PERUTANJE... Osetljiva koža je čest problem kod žena, naučite kako da joj pružite adekvatnu negu 15:12
DOMAĆE MASKE ZA KOSU KOJE ĆE JOJ VRATITI SJAJ Jeftinije su i ne oštećuju, a rezultati su brzo vidljivi 08:41
SAVRŠENO SJAJNA I RAVNA KOSA "Glass hair" je najnoviji bjuti trend koji obožavaju influenserke, a evo kako da ga postignete 11:41
NEGA LICA ZA ŽENE 40+ Na ove stvari treba obratiti pažnju kako bi vaši proizvodi bili što efikasniji u borbi protiv starenja 20:17
KEJT MIDLTON VAŽI ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU Pet pravila kojih se strogo pridržava su tajna njenog savršenog izgleda 12:06
NEGOVANE PETE TOKOM ZIME Sačuvajte ih od isušivanja uz prirodne sastojke, imamo recepte iz snova! 10:06
NE LJUTI SE ŽENO Za lice bez bora postoje slatki mali trikovi, skidaju godine sa lica za tili čas 18:49
ZAŠTITITE LICE OD HLADNOĆE Grejna sezona mu neće prijati, ali negujući tretmani su tu da pomognu, otkrijte i kako! 09:37
IZBEGNITE BOCKANJE I SMANJITE BORE Ekspert za jogu lica otkriva koje to dve metode efikasno zatežu kožu 12:16
PRUŽITE NEGU TALASASTOJ KOSI Zaštitite je od negativnih uticaja koje donosi hladno vreme prateći jednostavne savete 20:22
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
NATO SAVEZNICI NA IVICI SUKOBA Sprema se velika ofanziva na Siriju, Vašington ovo neće oprostiti 10:41 Vesti 0
"KADA JE IZAŠAO IZ ZGRADE PRITISNUO SAM DUGME" Rusi objavili snimak ispitivanja Uzbekistanca koji je ubio generala Kirilova 10:13 Vesti 0
DOKTOR ČUBRILO UPOZORAVA Čist rasol razara creva, samo ako se ovako uzima podiže imunitet do maksimuma 09:56