OKRENULA JE LEĐA SVOJOJ ĆERKI DOK JE BILA DETE Sada su je stigli gresi iz prošlosti i za njih plaća visoku cenu 16:57
Naj žena.rs ČULA JE NAJSTRAŠNIJU STVAR KOJU JEDNA MAJKA MOŽE DA ČUJE Polila ga je ključalom vodom i to je odredilo njenu sudbinu 16:26
Naj žena.rs DEČAK (12) HITNO ZAVRŠIO NA OPERACIJI Majka je odmah pozvala oca, a njegova reakcija na tužne vesti je sve zaprepastila 20:20
najžena.rs DEVOJČICU (1) UDARIO AUTO I UMRLA JE NA RUKAMA SVOJE MAJKE: Kada su lekari proglasili smrt deteta, desilo se čudo, svi roditelji su zanemeli 17:29
najžena.rs GODINAMA JE POKUŠAVALA DA ZATRUDNI: "Vantelesnom oplodnjom sam uspela dva puta, danas sam majka ovoj deci i očajna sam" 11:13
najžena.rs UZELA JE SINA IZ VRTIĆA I PRIMETILA DA SE NE OSEĆA DOBRO Ličilo je na običnu prehladu, a onda su mu odsekli obe noge 11:13
najžena.rs DEČAK JE ROĐEN SA DVA ODSTO MOZGA Lekari su rekli da nema nikakvu šansu, danas ima devet godina i medicinsko je čudo (FOTO) 18:22
najžena.rs BORILA SAM SE I BORILA, A ONDA SAM SE ONESVESTILA Potresna ispovest majke čiji je sin poginuo u saobraćajnoj nesreći 20:28
Alo/Blic/I.T. DIŠEM, ALI NE ŽIVIM Ispovest žene kojoj je ćerka poginula kada je pala sa terase: Jako me je zagrlila, otišla sam po kakao...više je nije bilo! 14:42 Hronika 0
Alo/Pink/I.T. PREBIO SINA (8) JER NIJE HTEO ORALNO DA GA ZADOVOLJI! Potresna ispovest majke koja je zgrozila Srbiju: Moje dete je htelo da se ubije pred drugarima! 12:03 Vesti 3
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 14. JUN Bikovi, oslonite se na intuiciju, Vaga rešava nesporazume, Škorpije, pripazite na finansije 19:15