DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 2. JANUAR Ovnove čeka ljubavna drama, a Vagama stižu nerešeni problemi iz prošlosti 19:21
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 24. OKTOBAR Škorpije muče nerešeni problemi iz prošlosti, Ribe čeka totalni obrt u ljubavi 19:15
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 17. OKTOBAR Lavovi, kolege vam rade iza leđa, Vage, čuvajte se izdaje najbližih prijatelja 19:10
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 10. OKTOBAR Škorpije, partner vam sprema osvetu, Blizanci, na udaru ste familije 19:20
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 3. OKTOBAR Ovnovi, tvdoglavost će vas skupo koštati, Ribe, vreme je za promene 19:22
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 26. SEPTEMBAR Vodilije čeka važna odluka u ljubavi, Bikovi konačno dobijaju dobre vesti u vezi posla 19:23
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 12. SEPTEMBAR Škorpije će saznati ko ih ogovara danima, a Blizance čekaju sjajne vesti na poslu 19:23
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 5. SEPTEMBAR Blizance napadaju problemi sa svih strana, Ribe pred važnom životnom odlukom 19:24
Alo!/Tanjug MIRNA NOĆ U BEOGRADU Bez težih saobraćajnih nesreća, Hitna pomoć sinoć obavila 72 lekarske intervencije 07:20 Hronika 0
NAJ ŽENA.RS DAN KADA SMO DOŠLI NA SVET ODREĐUJE NAŠU SUDBINU Nedeljom se rađaju srećna deca, a ovo treba da zabrine one koji su rođeni u utorak 09:17
Informer/Alo/V.P. SAHRANA U UTORAK ALI NE ZNA SE VREME Kriju kada malčanskog berberina nose na groblje 14:04 Hronika 0
NAJ ŽENA.RS UTORAK JE DAN ZA PRIVLAČENJE NOVCA Planeta Mars vam donosi ogromnu sreću, a za ritual vam je potrebna samo jedna sveća 10:15
najžena.rs DANAS JE SVETLI ILI VASKRŠNJI UTORAK: Bilo bi dobro da ovako provedete dan ako ste vernik 08:46
Prva/Alo.rs DAN ROĐENJA OTKRIVA KAKAV ĆE BITI NAŠ ŽIVOTNI PUT Nedeljom se rađaju srećni, a sredom inteligentni ljudi 19:23 Razonoda 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Kod Lava napeto na poslu, Škorpija rešava ljubavni problem, Jarac da pripazi na zdravlje 19:25